ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tubing mascara: Υπόσχεται να αντικαταστήσει την αδιάβροχη μάσκαρα στις καλοκαιρινές διακοπές


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Αυγούστου 2024

Tubing mascara: Υπόσχεται να αντικαταστήσει την αδιάβροχη μάσκαρα στις καλοκαιρινές διακοπές
IG @ginemargrethe
Δεν ερεθίζει τα μάτια και να βλάπτει τις βλεφαρίδες κατά το ντεμακιγιάζ

Είναι ίσως η πιο viral τάση μακιγιάζ αυτή τη στιγμή στα κοινωνικά δίκτυα: Η μάσκαρα tubing αποδεικνύεται μια υπέροχη επιλογή για τα ευαίσθητα μάτια, που ερεθίζονται εύκολα από τα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Τι την διαφοροποιεί από μια κλασική μάσκαρα; Όπου οι συνηθισμένες μάσκαρα απλώς εναποθέτουν χρωστικές στις βλεφαρίδες, οι tubing μάσκαρα έχουν τεχνολογία σχεδιασμένη από πολυμερή σε σχήμα «tube» (εξ ου και το όνομα) που τυλίγονται γύρω από τις βλεφαρίδες.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η τεχνική που «έρχεται» από τη Νότια Κορέα, είναι περισσότερο γνωστή για την επιλογή όλων των tube μιας κλασικής μάσκαρα - δηλαδή, παρέχει όγκο και μήκος - ενώ προσθέτει μια διάσταση περιποίησης. Αυτές οι φόρμουλες γενικά δεν περιέχουν κερί. Αντίθετα, είναι γενικά εμπλουτισμένες με θρεπτικά έλαια που περιποιούνται τις βλεφαρίδες.

Όσον αφορά στο ντεμακιγιάζ, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της μάσκαρα tubing είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με χλιαρό νερό. Δεν χρειάζεται γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και βαμβάκι. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι που τους επιτρέπει να έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για μάτια που ερεθίζονται εύκολα από τις επιθετικές συνθέσεις ντεμακιγιάζ.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Μπορεί πραγματικά να αντικαταστήσει μια αδιάβροχη μάσκαρα στις διακοπές;

Η απάντηση είναι ναι. Αν και δεν συνιστώνται για έντονες αθλητικές δραστηριότητες, οι περισσότερες είναι ωστόσο αδιάβροχες: Πρόκειται για μάσκαρα νέας γενιάς που έχουν πολύ καλή αντοχή στο νερό. Δεν «κινούνται» όταν έρχονται σε επαφή με το νερό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε ντους ή να κολυμπήσουμε χωρίς κανένα πρόβλημα όταν την έχουμε εφαρμόσει.

Tarte Tartlette™ XL Tubing Mascara – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Clinique Lash Power Mascara – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Kiko Milano Extra Volume Wash Off Mascara – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.