ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ο hair expert, Γιώργος Σφακιανάκης, δίνει συμβουλές για την προστασία των μαλλιών


19 Ιουνίου 2013

Hair_Expert_j.jpg

Όλες οι απαντήσεις για την προστασία των μαλλιών σας το καλοκαίρι από τον hair expert των κομμωτηρίων TEO.

Η αντιηλιακή προστασία μαλλιών είναι ίδια για όλους τους τύπους μαλλιών;

Όπως ακριβώς κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες για την περιποίηση της επιδερμίδας της, αντίστοιχα δεν υπάρχει ένα μόνο προϊόν που να προσφέρει περιποίηση των μαλλιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ποιες είναι οι επιδράσεις από το αλάτι της θάλασσας στα μαλλιά; Είναι καλό να αφήνουμε τα μαλλιά μας άλουστα μετά τη θάλασσα;

Δεν είναι καλό να αφήνουμε τα μαλλιά μας άλουστα μετά τη θάλασσα. Ειδικά για τα βαμμένα μαλλιά που ο ήλιος και το αλάτι καταστρέφουν το χρώμα τους. Αντίθετα πρέπει να τα ενυδατώνουμε συχνά.

Το στέγνωμα των μαλλιών με σεσουάρ τους καλοκαιρινούς μήνες επιβαρύνει περισσότερο την τρίχα;

Σίγουρα η θερμότητα που προκαλούν τα εργαλεία styling επιβαρύνουν τη τρίχα για αυτό και υπάρχουν προϊόντα θερμοπροστασίας που τα χρησιμοποιούμε πριν το styling. Καλό θα είναι βέβαια το καλοκαίρι να ξεκουράζουμε λίγο τα μαλλιά μας από το καθημερινό styling με πιστολάκι, πρέσα και να κάνουμε πιο εύκολα, ανάλαφρα χτενίσματα.

Πόσο συχνά πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλιά όσον αφορά την ενυδάτωση; (Μάσκα μαλλιών, οροί ενυδάτωσης κλπ).

Εξαρτάται από τις ανάγκες που έχουν τα μαλλιά μας. Πάντα όμως πρέπει να ακολουθούμε τα σωστά βήματα περιποίησης και να κάνουμε μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδας.

Το καλοκαίρι λούζουμε πιο συχνά τα μαλλιά μας. Το γεγονός αυτό επηρεάζει την ξηρότητα και την ενυδάτωση;

Το συχνό λούσιμο δεν βλάπτει τα μαλλιά – αυτός είναι ένα μύθος. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ενδεδειγμένη συχνότητα για το λούσιμο των μαλλιών, καθώς αυτό εξαρτάται από τη δομή της τρίχας των μαλλιών, το χτένισμά και τον τρόπο ζωής Μπορούμε να λούζουμε τα μαλλιά ακόμα και καθημερινά

Πως μπορούμε να διατηρήσουμε τη λάμψη των μαλλιών; Τι θα προτείνατε για να έχουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά αυτό το καλοκαίρι;

Να χρησιμοποιείτε το SP LUXE OIL. Είναι ένα καταπληκτικό ελιξίριο επανόρθωσης με εκλεπτυσμένα έλαια και μοναδική τεχνολογία που αναδεικνύει την εμφάνιση και την υφή των μαλλιών. Με λίγες μόνο σταγόνες τα μαλλιά μεταμορφώνονται, είναι λαμπερά και απαλά χωρίς να βαρύνουν.

Τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ της παραλίας όσον αφορά την περιποίηση και την προστασία των μαλλιών;

Φυσικά το SP LUXE OIL.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.