ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Messy hair or not?


24 Ιουνίου 2013

Πώς προτιμάτε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι;

Αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι τα μαλλιά μας όλες τα προτιμάμε πιο ανέμελα. Δεν απορρίπτουμε όμως καθόλου την καλοχτενισμένη κώμη. Και φυσικά δεν εννοούμε τα περίπλοκα χτενίσματα κομμωτηρίου, αλλά ένα απλό ίσιωμα, ή έναν κότσο που επίτηδες του έχουν ξεφύγει μερικά τουφάκια. Κανένα από τα δύο δεν είναι δύσκολο.

• Όσες θέλουν να πετύχουν ένα καλοκαιρινό και ανάλαφρο messy hairlook, με μικρά σπασίματα κατά τόπους, πρέπει να πιάσουν τα μαλλιά του μια γαλλική κοτσίδα ή έναν κότσι αμέσως μετά από το μπάνιο. Όποια έχει χρόνο τα αφήνει να στεγνώσουν φυσικά, διαφορετικά το σεσουάρ είναι η λύση. Ένας αφρός θα σας βοηθήσει να τους δώσετε όγκο.

• Εσείς που θέλετε πιο επιμελημένη κώμη, τότε μετά το λούσιμο στεγνώστε καλά τις ρίζες με το σεσουάρ και με τη βοήθεια της βούρτσας ισιώστε σιγά-σιγά, πιάνοντας μεγάλες τούφες. Ξεχάστε για λίγο την ισιωτική. Δεν πειράζει αν οι άκρες σας δεν είναι “καρφί”.

• Τέλος, όσες θέλετε τα μαλλιά σας να είναι πιασμένα, τότε μία κοτσίδα στο πλάι, μία αλογοουρά, ή ένας κότσος στην κορυφή του κεφαλιού είναι οι πιο εύκολες επιλογές σας.

[gallery-197975]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.