ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μια γαλλική πλεξούδα = τρία χτενίσματα


TSVIGKOU

2 Αυγούστου 2013

Χωρίς πιστολάκι και ψαλίδι για μπούκλες.

Όπως έχουμε ξαναπεί το καλοκαίρι πρέπει να προσέχετε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά σας και να υιοθετείτε πιο απλά και φυσικά χτενίσματα, για να είσαστε περιποιημένες και τα μαλλιά σας υγιή. Ένα κόλπο που μπορείτε να κάνετε είναι οι πλεξούδες, που είναι πολύ στη μόδα. Κάθε είδος πλεξούδας προσφέρει διαφορετικό κυματισμό στα μαλλιά, έτσι λοιπόν τη μια μέρα έχετε τα μαλλιά σας πλεγμένα και την άλλη ελεύθερα με υπέροχους, φυσικούς κυματισμούς ή μπούκλες.

Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να έχετε τρία χτενίσματα με μια γαλλική πλεξούδα:

1. Αφού λουστείτε, ταμπονάρετε καλά τα μαλλιά σας με μια πετσέτα για να φύγουν τα πολλά νερά και απλώστε ένα ενυδατικό προϊόν.

2. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά ή αν βιάζεστε στεγνώστε τα με το πιστολάκι αλλά στην πιο χαμηλή του θερμοκρασία (καθόλου θερμότητα).

3. Χτενίστε τα μαλλιά σας και πλέξτε τα σε μια γαλλική πλεξούδα. Αν θέλετε την επόμενη να έχετε απαλούς κυματισμούς πλέξτε τη με χοντρές τούφες μαλλιών. Αν όμως θέλετε έντονους κυματισμούς και πιο φουντωτά μαλλιά τότε πλέξτε τη πλεξούδα με λεπτές τούφες μαλλιών.

4. Η τεχνική αυτή μπορεί να γίνει και σε φυσικά σγουρά μαλλιά, το μόνο αρνητικό είναι ότι η πλεξούδα πρέπει να είναι λίγο σφιχτή και πρέπει να σας βοηθήσει μια φίλη.

5. Σήμερα λοιπόν, τα μαλλιά σας θα είναι πλεγμένα σε μια trendy γαλλική πλεξούδα.

6. Αύριο όμως, θα ξεπλέξετε την πλεξούδα και θα έχετε ένα νέο look με όμορφα, υγιή και κυματιστά μαλλιά.

7. Την επόμενη μέρα μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σε μια χαλαρή αλογοουρά με απαλούς κυματισμούς, ψηλή ή χαμηλή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.