ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι ανάγκες των μαλλιών


18 Ιουλίου 2013

Διαφέρουν σε κάθε τύπο και από εποχή σε εποχή.

Στις περισσότερες γυναίκες τα μαλλιά υφίστανται ταλαιπωρία είτε απ’ τις καιρικές συνθήκες είτε από τις βαφές. Και επειδή δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει υγιή και λαμπερά μαλλιά πρέπει η καθεμία από μας να εντοπίσει τον τύπο μαλλιών της και τις ανάγκες του ανάλογα με την εποχή.

Το καλοκαίρι, ο ήλιος και η ζέστη, είναι γνωστό ότι ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Από την άλλη τους χαρίζουν υπέροχες χρυσές ανταύγειες. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να συνδυαστεί η προστασία μαζί με το χρώμα που δίνουν οι ακτίνες του ήλιου. Το Timotei Ξανθές Ανταύγειες, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού, αναδεικνύει τις ξανθές αποχρώσεις και χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη για όμορφα, υγιή ξανθά μαλλιά που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Ακόμα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους είναι η λάμψη του χρώματος. Πώς γίνεται να διατηρείτε το χρώμα στα μαλλιά σαν να είναι φρεσκοβαμμένα; Το Timotei Ζωντανό Χρώμα, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα καμέλιας, προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά, διατηρώντας την ένταση του χρώματος και τη λάμψη τους.

Τέλος, όσες ζητούν απλά φροντίδα, ενυδάτωση και καθαριότητα είναι μάλλον τυχερές, αφού δεν θα δυσκολευτούν πολύ να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Mε 100% φυσικό έλαιο Αμυγδάλου, το Timotei 2 σε 1 Απαλή Φροντίδα είναι σαμπουάν & conditioner μαζί, εμπλουτισμένο με έλαιο αμυγδάλου καθαρίζει απαλά και περιποιείται τα μαλλιά, αφήνοντάς τα λεία και λαμπερά, για ένα όμορφο και υγιές loοk κάθε μέρα.

Γνωρίστε όλες τις σειρές Timotei και βρείτε ποια ταιριάζει στο δικό σας τύπο μαλλιών καλύπτοντας τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.