ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Messy κυματιστά μαλλιά


TSVIGKOU

14 Νοεμβρίου 2013

b987dcb55c937d98673697b0eb658242.jpg

Εύκολο χτένισμα για όλες τις ώρες και περιστάσεις.

Μπορεί η μπούκλες στα μαλλιά να είναι ατημέλητες, όμως το χτένισμα αυτό θα σας σώσει σε πολλές περιπτώσεις ειδικά όταν δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε τα μαλλιά σας. Για να πετύχει αυτό το χτένισμα, χρειάζεται να έχετε τουλάχιστον μεσαίου μήκους μαλλιά.

Ακολουθήστε τα βήματα:

  1. Αφού λούσετε τα μαλλιά σας και τα στεγνώσετε ελαφρώς με μια πετσέτα, απλώστε λίγο αφρό μαλλιών και στη συνέχεια λίγο ζελέ μαλλιών. Τα δυο αυτά προϊόντα θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να πάρουν την φόρμα που θέλετε καθώς και να έχει διάρκεια.
  2. Στη συνέχεια πάρτε μια χτένα με χοντρά δόντια και πολύ απαλά χτενίστε τα μαλλιά σας, έχοντας το κεφάλι σκυμμένο προς τα κάτω.
  3. Τώρα ήρθε η σειρά για το στέγνωμα. Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι σας με την φυσούνα (τα περισσότερα της αγοράς έχουν σαν έξτρα εξάρτημα και μια φυσούνα). Έχοντας το κεφάλι σκυμμένο προς τα κάτω, πιάστε μέσα στη φυσούνα όσα μαλλιά χωράνε και κρατήστε τη φυσούνα για μερικά λεπτά.
  4. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία και στα υπόλοιπα μαλλιά, μέχρι να είσαστε σίγουρες ότι στέγνωσαν εντελώς.
  5. Σηκώστε το κεφάλι, χτενίστε τα μαλλιά σας απαλά με τα δάχτυλα για να κάτσουν σωστά και απλώστε ένα balm ή serum μαλλιών, τούφα – τούφα, στριφογυρίζοντας την κάθε τούφα για να απλωθεί ομοιόμορφα το προϊόν και να πάρει η μπούκλα σωστή φορά.
  6. Αυτό ήταν είσαστε έτοιμες.

Extra tip: Απογειώστε το χτένισμα σας κάνοντας διάφορες παραλλαγές πιάστε τα μαλλιά σας σε χαλαρή – χαμηλή ή ψηλή αλογοουρά, πιάστε τα στο πλάι ή πιάστε τα μισά ή πλέξτε τα μισά σε πλεξούδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.