ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4+1 τρόποι για να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών


19 Μαρτίου 2014

FRUCTIS-MIRACULOUS-OIL.jpg

Που προκαλεί η υγρασία αλλά και το σεσουάρ.

Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά, τότε σίγουρα θα φριζάρουν και θα σας ενοχλούν αρκετά. Ωστόσο, δε χρειάζεται να είναι σγουρά για να φριζάρουν, αρκεί και η υγρασία για να «κατσαρώσει» ακόμη και τα ίσια μαλλιά μετά το σεσουάρ. Παρακάτω θα βρείτε τρόπους για να καταπολεμήσετε εύκολα το φριζάρισμα μια για πάντα.

• Χρησιμοποιήστε ένα καλό conditioner. Βάλτε το στα μαλλιά σας και αφήστε το λίγο παραπάνω, πέντε λεπτά περίπου. Θα βοηθήσει να κρατήσει υπό έλεγχο το φριζάρισμα.

• Στεγνώστε τα μαλλιά σας χωρίς να φέρνετε το σεσουάρ πολύ κοντά στα μαλλιά σας. Θα βοηθήσει πολύ στη μείωση του φριζαρίσματος. Καλό θα είναι επίσης να χρησιμοποιείτε heat protection spary πριν το στέγνωμα που θα προστατεύσει τα μαλλιά σας και δεν θα αφήσει τη θερμότητα να τα αφυδατώσει.

• Χρησιμοποιήστε συχνότερα προϊόντα ενυδάτωσης ειδικά για τα μαλλιά. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που προκαλεί φριζάρισμα στα μαλλιά είναι η ξηρότητα, για αυτό προσπαθήστε να τα κρατάτε ενυδατωμένα.

FRUCTIS MIRACULOUS OIL

Δοκιμάστε το Miraculous Oil από την Fructis με έλαιο Argan.

Χτενίστε τα στεγνά μαλλιά με τα δάχτυλά σας. Χρησιμοποιείστε μεγάλη χτένα μόνο όταν είναι βρεγμένα τα μαλλιά.

Πιάστε τα πάνω. Τις μέρες που το φριζάρισμα δεν υποχωρεί με τίποτα, πιάστε τα μαλλιά σας σε μια όμορφη πλεξούδα για μια κομψή και αριστοκρατική εμφάνιση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.