ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 3 hair color trends της σεζόν


24 Οκτωβρίου 2014

KORRES.jpg

Φέτος οι τάσεις στα μαλλιά είναι ναι μεν ανάλαφρες αλλά και ελαφρώς προσεγμένες. Το ίδιο συμβαίνει και στα χρώματα που μας έδειξαν οι κορυφαίοι hairstylists στα catwalks αλλά και οι fashionistas –διάσημες ή όχι- στους δρόμους. Χρώματα που μοιάζουν φυσικά αλλά έχουν ένταση, λάμψη.

Τρεις από τις πιο in-fashion αποχρώσεις που θα σας ενθουσιάσουν είναι το ζεστό χάλκινο, το γλυκό καστανό και οι χειμωνιάτικες αποχρώσεις του ξανθού. Οι διάσημες κυρίες του Hollywood αφημένες στα έμπειρα χέρια των κορυφαίων hair colorist μας προτείνουν τις καλύτερες αποχρώσεις.

Το ζήτημα είναι πως θα το πετύχουμε μόνες μας, οικονομικά στην άνεση του σπιτιού μας! Πως θα πετύχουμε τέλεια απόδοση χρώματος, με διάρκεια και παράλληλα θα έχουμε μαλλιά τόσο λαμπερά όσο αυτά που θαυμάζουμε στα στιγμιότυπα των celebrities… Η λύση έρχεται από την ΚΟΡΡΕΣ, τη Νο1 εταιρεία στις βαφές μαλλιών στο φαρμακείο,  με μία νέα μόνιμη βαφή, που υπόσχεται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις μας. Η Argan Oil Advanced Colorant είναι η βαφή που θα ανατρέψει όσα γνωρίζαμε έως σήμερα: χωρίς τη χρήση αμμωνίας προσφέρει 100% κάλυψη, διάρκεια, έντονο χρώμα και ταυτόχρονα υγιή, λαμπερά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Pigment-Lock, η νέα βαφή κλειδώνει το χρώμα, παρά την απουσία της αμμωνίας, χωρίς να φθείρει την τρίχα. Χάρη σε ένα καινοτομικό μηχανισμό, μικρά μόρια χρώματος διεισδύουν εύκολα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας και μετατρέπονται εκεί σε μεγαλύτερα μόρια που “εγκλωβίζονται” για να απελευθερώσουν και διαμορφώσουν το χρώμα. Πρόκειται για μία διαδικασία που δεν επηρεάζει το φυσικό προστατευτικό φλοιό της τρίχας,  εξασφαλίζει ωστόσο απόλυτη κάλυψη λευκών, πλούσιο, έντονο χρώμα με εξαιρετική διάρκεια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εντατική φροντίδα και διατηρεί την υγεία των μαλλιών.

Η σύνθεση της νέας Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ είναι υπεύθυνη για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όποιο χρώμα κι αν διαλέξετε. Με έλαιο Argan, φυτική κερατίνη και εκχύλισμα βρώμης και απαλλαγμένη από αμμωνία, PPD, σιλικόνες, mineral oil, parabens και ρεζορκίνη, η νέα επαναστατική βαφή ΚΟΡΡΕΣ δεσμεύεται να μας χαρίσει απίστευτο χρώμα με διάρκεια σε μαλλιά υγιή, λαμπερά.

Η νέα γενιά των hair colorants είναι διαθέσιμη πλέον για όλες όσες έχουν αυξημένες απαιτήσεις από τη βαφή των μαλλιών τους και φυσικά δεν διακινδυνεύουν να τα φθείρουν και να τα ταλαιπωρήσουν. Εξάλλου 8 στις 10 γυναίκες δηλώνουν έτοιμες να αντικαταστήσουν τη βαφή μαλλιών τους με τη νέα βαφή ΚΟΡΡΕΣ αποκλειστικής τεχνολογίας Pigment-Lock.

Αναζητήστε στα φαρμακεία την κατάλληλη για εσάς απόχρωση, ανάμεσα στις 25 συνολικά, της Argan Oil Advanced Colorant, και δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

[gallery-394028]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.