ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το Jenny.gr στα backstage των MI-RO μαζί με την Kérastase


24 Οκτωβρίου 2014

STR_0398.jpg

Το ελληνικό σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO παρουσίασε την συλλογή F/W 14-15 με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον show στο κέντρο της Αθήνας. Έχοντας ως σημείο αναφοράς την βροχερή γαλλική πρωτεύουσα του 19ου αιώνα, όπως αποτυπώνει ο Renoir στον πίνακά του “Les Parapluies”, οι σχεδιαστές εξέφρασαν την δική τους οπτική μέσα από μία εμπνευσμένη συλλογή για αυτή τη σεζόν.

STR_0690

Δαντέλες, φτερά, διαφάνειες, εξωτικά εμπριμέ, πλούσιοι ταφτάδες μπροκάρ και βελούδα ταξίδεψαν τους θεατές στο βροχερό Παρίσι. Το σκηνικό θύμιζε όντως έναν βροχερό δρόμο μίας γαλλική πρωτεύουσας με παλαιά λεωφορεία να αποτελούν τη μοναδική διακόσμηση του σκηνικού και να κάνουν το κάνουν ακόμα πιο αληθοφανές.

Λίγο πριν το show λοιπόν, επισκεφθήκαμε τα backstage του show και βρήκαμε τον Σταμάτη Καραΐσκο, τον Kérastase Ambassador, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το hairstyle του fashion show.

STR_0542

Έχοντας ως όπλα τα προϊόντα από τη σειρά Couture Styling της Kérastase, ο Σταμάτης κατάφερε να συνδυάσει τα σύγχρονα hairtrends με την γαλλική φινέτσα του 19ου αιώνα και τα κατάφερε. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ανέμελο organic σινιόν που συνόδευε άψογα το styling των μοντέλων, Χαρακτηριστικό του χαμηλού κότσου- που επιμελήθηκε ο Σταμάτης Καραΐσκος με την ομάδα του Sadhu Hair- ήταν η αυστηρή  και παράλληλα αντιθετικά ανέμελη όψη, όπου ξέφευγαν περίτεχνα baby τουφάκια.

[gallery-394097]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.