ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την κιτρινίλα στα ξανθά μαλλιά


19 Δεκεμβρίου 2014

94.jpg

Είναι εντυπωσιακά και για πολλές γυναίκες είναι το σήμα κατατεθέν τους. Ο λόγος γίνεται για τα ξανθά μαλλιά που αποτελούν στοιχείο θηλυκότητας και φωτίζουν το πρόσωπο με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, το ξανθό χρώμα χρειάζεται μία ιδιαίτερη περιποίηση. Ειδικά στην περίπτωση που το ξανθό χρώμα είναι βαφή ή ανταύγειες τα πράγματα δεν είναι εύκολα.  Η επίμονη κιτρινίλα που εμφανίζεται κάθε τόσο, χαλάει την λαμπερή όψη του ξανθού.

Όσες έχετε ξανθά μαλλιά αντιλαμβάνεστε τι εννοώ! Πόσες φορές έχετε δυσανασχετήσει βλέποντας το ξανθό σας να χάνει την λάμψη του και να κιτρινίζει; Είμαι σίγουρη ότι έχετε ψάξει παντού για να βρείτε τρόπο αντιμετώπισης. Έχετε ανακαλύψει όμως το σαμπουάν που δρα αποκλειστικά κατά της κιτρινίλας;

9

Οι ξανθιές του γραφείου το δοκίμασαν και πείστηκαν. Το ίδιο προτείνω να κάνετε κι εσείς!

To 3D Glacial Shampoo είναι η πιο άμεση κι εύκολη λύση. Εξουδετερώνει την κιτρινίλα των ξανθών και των γκρίζων μαλλιών διατηρώντας τις ψυχρές αποχρώσεις του χρώματος. Εύκολο κι ασφαλές στη χρήση για το σπίτι, το 3D Glacial Shampoo θα κάνει τα ξανθά μαλλιά σας να λάμπουν για περισσότερο χρόνο.

Product highlight: Δεν περιέχει parabens, κατασκευάζεται με κρύες πηγές ενέργειες που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη.

P.S. Χρησιμοποιήστε το κι όσες είστε καστανές για να μην δείτε ποτέ τα μαλλιά σας να κοκκινίζουν!

Βρείτε το 3D Glacial Shampoo στο artofcolour.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.