ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Cozy hairlook για το σκουφάκι σας


24 Ιανουαρίου 2015

Το σκουφάκι είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ του χειμώνα αν και τελευταία μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει περίοπτη θέση στη λίστα με τα πιο stylish. Έχουν κυκλοφορήσει σε τόσες εκδοχές που μπορεί να βρει το ιδανικό ακόμα και η πι διστακτική.

Ένα από τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσουμε όταν πρόκειται να φορέσουμε σκουφάκι είναι τα μαλλιά. Πως δεν θα χαλάσουν και ως θα δείχνουν ωραία όχι μόνο όσο το φοράμε αλλά και όταν το βγάλουμε;

Αρχικά δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία για το αν θα χαλάσουν αφού η τάση για φέτος στα μαλλιά είναι το επιμελώς ατημέλητο messy hairlook. Για να δείχνει λοιπόν άψογο το σκουφάκι αλλά και τα μαλλιά μας καλό είναι να εστιάσουμε σε μερικά hairlooks. Οι sexy ανάλαφρες μπούκλες, το μακρύ messy καρέ και τα ίσια μαλλιά είναι από τα καταλληλότερα hairlooks για εμφάνιση με σκουφάκι καθώς και μία ανέμελη γαλλική κοτσίδα. Δοκιμάστε μερικά με το αγαπημένο σας σκουφάκι και αποφασίστε ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Tip: Προσοχή στο μέγεθος! Το σκουφάκι πρέπει να εφαρμόζει σωστά στο κεφάλι σας έτσι ώστε να μην πιέζει το κεφάλι αλλά και να μην το υπερκαλύπτει!

[gallery-418117]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.