ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μου


16 Μαρτίου 2015

7-Copy.jpg

Την Άνοιξη μου αρέσουν οι αλλαγές και φέτος ξεκίνησα με μία αρκετά τολμηρή. Πήρα την απόφαση να αλλάξω hairlook! Κι αν αναλογιστεί κανείς πόσα χρόνια είμαι πιστή στο ξανθό χρώμα, θα καταλάβει πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση. Χρειαζόμουν όμως μία αλλαγή για να ανανεωθώ και το τόλμησα. Μάλιστα το έκανα μόνη μου στο σπίτι! Φυσικά είχα την ασφάλεια της νέας βαφής Keratin Color, την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf.

Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε, αφού το χρώμα βγήκε τέλειο και τα μαλλιά μου είναι λαμπερά και υγιή. Είναι πανεύκολο να το δοκιμάσετε ακόμα και οι πιο διστακτικές. Με 3 απλά βήματα θα έχετε τέλειο αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών σας με την άνεση του σπιτιού σας.

Τη νέα βαφή Keratin Color από τον Schwarzkopf μπορείτε να την βρείτε ήδη στα καταστήματα καλλυντικών και στα supermarkets.. Ανακαλύψτε κι εσείς τη δύναμη της κερατίνης και χαρίστε στα μαλλιά σας χρώμα και περιποίηση όπως ποτέ ξανά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.