ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η premium σειρά Inca Secret


28 Μαρτίου 2015

Οι βαφές και το καθημερινό styling, ταλαιπωρούν τα μαλλιά μου γι αυτό και αποφάσισα να τους χαρίσω μία καλή ενυδάτωση. Απευθύνθηκα λοιπόν στον κομμωτή Γιώργο Χιωτογλάκη, ο οποίος μου πρότεινε την premium σειρά Inca Secret. Πρόκειται για μία θεραπεία που όπως μου είπε περιέχει 94% έλαιο Sacha Inchi , πλούσιο σε ω3 , 6, & 9 λιπαρά ιδιαίτερα αντιοξειδωτικά. Μιλώντας πρακτικά και απλά μου εξήγησε πως εφαρμόζοντας στα μαλλιά μας 2, 3 συνεχόμενες φορές τα προϊόντα της σειράς, αποκτούν λάμψη η οποία φαίνεται χωρίς να τα βαραίνει και επιστρέφουν σταδιακά στη φυσική τους φόρμα.

mask

Οι ανάγκες των μαλλιών μου απευθύνονταν ακριβώς για τη συγκεκριμένη θεραπεία γι' αυτό και προχώρησα στην εφαρμογή της. Η διαδικασία ήταν αρκετά απλή και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Στην αρχή ο Γιώργος μου πέρασε με πινέλο σε στεγνά μαλλιά ένα σαμπουάν και άρχισε να μου κάνει μασάζ ώστε να απλωθεί καλά σε όλα τα μαλλιά. Η μυρωδιά του προϊόντος ήταν υπέροχη και του ζήτησα αστειευόμενη να μην το ξεβγάλει. Τότε προς ευχάριστη έκπληξη μου είπε ότι και τα υπόλοιπα προϊόντα μυρίζουν το ίδιο και ότι η μυρωδιά θα μείνει με την ίδια ένταση στα μαλλιά μου.

shampoo

Όση ώρα μου έκανε μασάζ μου εξηγούσε ότι το paraben free προϊόν δρα σαν peeling στα μαλλιά απομακρύνοντας όλα τα κατάλοιπα styling αφήνοντας μόνο θρεπτικά συστατικά. Όταν ήρθε η στιγμή να το ξεβγάλει χρησιμοποίησε χλιαρό προς κρύο νερό διότι αυτό απομακρύνει το σμήγμα και κλείνει τα λέπια της τρίχας δρώντας σαν bottox στα μαλλιά. Το επόμενο βήμα ήταν η εφαρμογή μίας μάσκας στα βρεγμένα μου μαλλιά τα οποία τύλιξε με μία ζεστή πετσέτα όση ώρα περίμενα να δράσει το προϊόν.

mask 2

Αφού μου τα ξέβγαλε τα άφησε λίγο να στραγγίξουν και τα ψέκασε με το θρεπτικό λάδι της σειράς για να μπορέσουν να χτενιστούν εύκολα και να μη φθαρούν καθόλου από το styling. Στο τέλος ψέκασε ξανά με το λάδι τα στεγνά μαλλιά για extra θρέψη. Η αίσθηση τους ήταν super απαλή και όπως μου υποσχέθηκε ο Γιώργος, η μυρωδιά ήταν όντως αξεπέραστη.

final steps

Φεύγοντας από το κομμωτήριο προμηθεύτηκα το kit της premium σειράς Inca Secret (που περιέχει σαμπουάν μάσκα και λάδι), για να συνεχίσω και στο σπίτι μου τη θεραπεία. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο artofcolour.gr καθώς και σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Γιώργος Χιωτολάκης: 210 4936018

set

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.