ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Sleek hairlook is back: 5 ιδέες κατευθείαν από τα catwalks


11 Ιουλίου 2015

54bc27f667d44_-_hbz-runway-hair-trends-slick-hair-zac-posen-clp-rs15-2601-lg1.jpg

Πρόκειται για ένα εύκολο και βολικό καλοκαιρινό hairstyle το οποίο έχει κάνει δυναμικό come back. Το wet look επιστρέφει με μία πιο ανάλαφρη δυναμική, που θέλει τα μαλλιά να φαίνονται σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο. Με ελαφρώς sportive ύφος και sleek υφές δεν στερούνται θηλυκότητας, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα είδαμε στα catwalks του Zac Posen, του Marni και του Balmain.

Για ένα sleek hairlook αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που θα το κάνετε. Για να είναι σταθερό και να έχει διάρκεια ένα sleek-wet look πρέπει να δημιουργηθεί με το κατάλληλο προϊόν. Σύμφωνα με την ποιότητα της τρίχας και το μάκρος των μαλλιών σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την ανάλογη ποσότητα του προϊόντος, το οποίο εκτός από το βαρύ gel που όλες έχουμε στο μπάνιο ξεχασμένο μπορεί να αντικατασταθεί από άλλα ειδικά που έχουν δημιουργηθεί γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Δίνουν στα μαλλιά την κατάλληλη υφή και κράτημα με διάρκεια χωρίς να τα βαραίνουν.

[gallery-463356]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.