ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

New super Blonde: Η ψυχρή απόχρωση του ξανθού που ήρθε για να μείνει


11 Αυγούστου 2015

028fe6f3d64ff6f036ec4d4facf1a79a.jpg

Μετά την αντικατάσταση του ombre από το sombre και τις φυσικές ανταύγειες που κάνουν τα μαλλιά σαν να έχουν ξεβάψει από τον ήλιο μία νέα τάση στο χρώμα έρχεται για να κάνει τις ξανθιές να ορκιστούν στο χρώμα των μαλλιών τους! Πρόκειται για μία ψυχρή απόχρωση του ξανθού που φαίνεται σχεδόν λευκό. Σίγουρα θα σας δημιουργείται μία εικόνα σχετικά με αυτή την ξανθιά απόχρωση και ίσως πολλές από εσάς να σκεφτούν την κλασσική “πλατίνα” που μεσουρανούσε στα ‘80s.

Μία ψυχρή απόχρωση του ξανθού λοιπόν, που ναι μπορεί να μοιάζει στο πλατινέ είναι ένα νέο hair color trend που θα φωτίσει ακόμα περισσότερο το πρόσωπο. Οι διάσημες κυρίες, που δεν αφήνουν τα trends ανεκμετάλλευτα έχουν υιοθετήσει αυτό το χρώμα και δίνουν ιδέες για rock ή για πιο κομψή εκδοχή του χρώματος.

Tip! Αν επιλέξετε αυτή την ξανθιά απόχρωση πρέπει να φροντίζετε να είστε πάντα έστω και ελάχιστα μακιγιαρισμένη, ιδίως αν το δέρμα σας είναι λευκό. Διαφορετικά το πρόσωπο σε συνδυασμό με τα μαλλιά θα δείχνει αρκετά άχρωμο.

[gallery-469841]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.