ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Fall hairlook: Τα χαμηλά ponytails


26 Σεπτεμβρίου 2015

Τα μακριά μαλλιά δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα γιατί είναι η αδυναμία των γυναικών. Κι αυτό το ξέρουν καλά οι πιο διάσημοι hairstylists που κάθε χρόνο βρίσκουν καινούργιους τρόπους να τις ανανεώνουν. Ο πιο εύκολος και stylish τρόπος για να πιάσουμε τα μακριά μαλλιά μας είναι η αλογοουρά κι ευτυχώς οι πασαρέλες ποτέ δεν ξεμένουν από ιδέες και από τρόπους που εναλλάσσουν την κλασσική της εκδοχή. Έτσι το γνωστό ponytail δεν γίνεται ποτέ βαρετό αφού κάθε φορά παρουσιάζεται σε τόσες παραλλαγές που αναμφίβολα κάθε μία από εμάς θα βρει αυτή που την εκφράζει και τις ταιριάζει.

Αφού όλο το καλοκαίρι όλες μείναμε πιστές στις cool, ανάλαφρες αλογοουρές, αυτή τη σεζόν που ξεκίνησε μόλις χρειάζεται να δοκιμάσουμε μία ανανέωση. Οι προτάσεις από τις πασαρέλες αλλά και από το street style των πιο στιλάτων δρόμων θέλουν την αλογοουρά να είναι απλή και πιασμένη χαμηλά στο κεφάλι. Δοκιμάστε κι εσείς ένα χαμηλό ponytail και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει τα αγαπημένο hairstyling για φέτος.

[gallery-485150]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.