ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα μαλλιά από τα τελευταία street style looks


29 Σεπτεμβρίου 2015

TOL-VELVET-Total-Treatment-Mask-200ml1.jpg

Οι fashionistas δίνουν πάντα το δικό τους στίγμα στα διάφορα trends. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τα outfits αλλά και με τα μαλλιά, τα οποία ανάλογα με το στιλ εναλλάσσονται και τείνουν να δείχνουν πιο φυσικά σε σχέση με ότι βλέπουμε στις πασαρέλες. Ίσια μαλλιά, ανέμελα, σε natural ύφος που σε τίποτα δεν θυμίζουν στιλιζαρισμένα, έρχονται αντιμέτωπα με αφρό style αλλά και εύθραυστες μπούκλες σε μακρύ καρέ.

Οι στιλάτες κυρίες ξέρουν καλά πώς να προσαρμόζουν το στιλ τους σε απόλυτα αρμονική αναλογία μεταξύ της τάσεις που προτείνουν τα catwalks και των αναγκών που καθορίζει η προσωπικότητα και οι καθημερινές τους ανάγκες. Ρίξτε μία ματιά και κρατήστε τα αγαπημένα σας hair looks που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε άνετα το δικό σας επόμενο hairstyle!

[gallery-487504]

TOL VELVET Total Treatment Mask 200ml

Hair tip: Για να φαίνονται πάντα τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά ακόμα κι όταν δεν είναι χτενισμένα πρέπει να τα κρατάτε πάντα ενυδατωμένα. Δοκιμάστε την Tol Vlevet total treatment hair mask για ενυδάτωση, ενδυνάμωση, θρέψη και λάμψη. Η μαλκτική της δράση κρατά την τρίχα απαλή και μειώνει το σπάσιμο της τρίχας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.