ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 hairstyles για μακριά μαλλιά


2 Οκτωβρίου 2015

LONG-HAIR.jpg

Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα in-fashion και ποτέ δεν έχουν μείνει έξω από τα hairtrends της τάδε ή δείνα σεζόν. Ακόμα και φέτος που το καρέ είναι ένα από τα πιο hot haircuts, τα μακριά μαλλιά δεν έχουν παραμεληθεί καθόλου από τους experts του είδους. Αυτό το χειμώνα λοιπόν όσες έχουν μακριά μαλλιά σίγουρα θα μείνουν ήσυχες με το styling, αφού οι μπούκλες και το απόλυτα ίσιο μαλλί δεν συμπεριλαμβάνονται στις πιο hot τάσεις. Φυσικά μαλλιά, με χωρίστρα στη μέση αλλά και στο πλάι, ελαφρώς φιλαριστά που δείχνουν υγιή και λαμπερά είναι αυτό που πρότειναν οι περισσότεροι σχεδιαστές στις πασαρέλες τους.

Επομένως, αποφύγετε το έντονο styling και φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι υγιή και ενυδατωμένα. Περιποιηθείτε τα με ένα καλό σαμπουάν, κατάλληλο για τον δικό σας τύπο και μην αμελείτε την σωστή ενυδάτωσή τους. Βρείτε ένα ιδανικό conditioner ή μάσκα -επιλέξτε με βάση τις ανάγκες των μαλλιών σας- και φυσικά ένα λαδάκι για τις άκρες θα κρατάει τα μαλλιά μαλακά και όμορφα μεταξύ των λουσιμάτων.

[gallery-488731]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.