ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hairstyle idea: Το wavy bob


12 Οκτωβρίου 2015

Τα κυματιστά μαλλιά συνεχίζουν την πορεία τους και φέτος παραμένοντας ένα από τα πιο hot hairstyles. Αυτό που αυτή τη φορά διαφέρει είναι το μήκος των κυματιστών μαλλιών. Κι αφού το καρέ είναι επίσημα το πιο διαδεδομένο χτένισμα της χρονιάς, δεν θα μπορούσε παρά να υποκύψει κι εκείνο σε παιχνιδιάρικες, ρετρό ή messy μπούκλες. Το wavy καρέ λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε πολύ κοντό μήκος μαλλιών αλλά και σε πιο μακρύ.

Για ένα άψογο αποτέλεσμα όμως πρέπει να προσέξουμε πολύ τα μαλλιά μας να είναι υγιή και λαμπερά γιατί όπως ξέρετε το “natural style” ισχύει και για τα μαλλιά. Επομένως σίγουρα θέλουμε όλες να αποφύγουμε τα στημένα wavy hairstyles. Για να το καταφέρουμε πρέπει να βρούμε το κατάλληλο προϊόν που θα ταιριάξει στην τρίχα μας και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το ύφος και το στιλ που θέλουμε για το δικό μας wavy bob.

[gallery-492180]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.