ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Free hair: Δώστε κίνηση στα μαλλιά σας


30 Νοεμβρίου 2015

free-hair.jpg

Τα μακριά μαλλιά δεν χάνουν ποτέ έδαφος από τα hairtrends ανά τις σεζόν. Ακόμα κι αυτό το χειμώνα που το long bob έχει κυριαρχήσει στις προτιμήσεις, τα μακριά ανέμελα μαλλιά έχουν τη δική τους διακεκριμένη θέση, με τις γυναίκες να τα αγαπούν και να δυσκολεύονται να τα αποχωριστούν, έστω και για να είναι in fashion.

Και οι haisrtylists όμως φροντίζουν πάντα να μας δίνουν εναλλακτικές για να μην είναι βαρετά τα μακριά μαλλιά, όπως έκαναν και φέτος στις πασαρέλες του χειμώνα. Οι Ralph Lauren και Phillip Lim έδωσαν μία cool but chic εκδοχή στα μακριά μαλλιά με τον οίκο Tory Burch να τα κάνει πιο girly.

Αν λοιπόν δεν έχετε υποκύψει ακόμα στο μακρύ καρέ και μένετε πιστές στα μακριά μαλλιά σας αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε να είναι υγιή και λαμπερά. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό που αναμφίβολα θα σας κολακεύει. Αποφύγετε τις στημένες μπούκλες ή το απόλυτα ίσιο κι αφήστε τα μαλλιά σας να έχουν κίνηση.

[gallery-520676]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.