ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Wash & Go "5 σε 1": Ο καλύτερος σύμμαχος για όλη την οικογένεια


18 Δεκεμβρίου 2015

Capture3.png

Οι ρυθμοί της ζωής είναι τόσο γρήγοροι και αγχωτικοί που δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε όσο θα θέλαμε με τον εαυτό μας. Και η εύρεση ελεύθερου χρόνου, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση, όταν αφορά την περιποίηση των μαλλιών μας. Όλοι πλέον λουζόμαστε πολύ γρήγορα. Η εικόνα της μητέρας να λούζει τα μαλλιά της στο λεπτό, ώστε να προλάβει να λούσει και τα παιδιά, είναι χαρακτηριστική σε όλες τις οικογένειες.

ωοιδ

Βλέπετε η μητρότητα έχει τόσες πολλές απαιτήσεις, που και το λούσιμο γίνεται πολυτέλεια! Ακόμα όμως και όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και επιστρέψει η οικογένεια σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, το λούσιμο δεν το ευχαριστιέται πραγματικά κανένα μέλος. Και αυτό γιατί το μπάνιο είναι πλημμυρισμένο με εκατοντάδας διαφορετικά μπουκαλάκια. Και τότε είναι που αναρωτιόμαστε, ποιο είναι ποιου και τι κάνει το καθένα από αυτά.

Αν λοιπόν, ανήκετε και εσείς σε εκείνους που αναζητάνε ένα και μόνο σαμπουάν για όλη την οικογένεια, το Wash & Go «5 σε 1» ήρθε για να σας λύσει τα χέρια και να καταστήσει το λούσιμο μια μοναδική εμπειρία.

wash and go

Με ανανεωμένο design, πλέον το Wash & Go προσφέρει πενταπλή προστασία για τα μαλλιά σας σε μία συσκευασία, χαρίζοντας τους φρεσκάδα και απαλότητα. Στόχος του είναι να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλης της οικογένειας και να προσφέρει τόσο στους γονείς, όσο και στα παιδιά, υγιή, καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά. Το Wash & Go «5 σε 1» είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες, από 5 ετών μέχρι 95 και για όλους τους τύπους μαλλιών! Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του προϊόντος είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο για όλη την οικογένεια σε τιμές προσιτές για όλους.

PicMonkey Collage

Από την προϊοντική σειρά του Wash & Go «5 σε 1» ξεχωρίσαμε το Chamolile, το Classic Care, το Honey και το Fruits ώστε να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά μαλλιά και να και να τους μεταφέρει όλες τις ευεργετικές ιδιότητές του.

Capture

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.