ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 lazy hairstyles για το πρωινό της Δευτέρας


4 Ιανουαρίου 2016

Δευτέρα μετά από τις γιορτινές μέρες και σίγουρα η αίσθηση επιστροφής στην καθημερινότητα δεν είναι και η καλύτερη. Ας σκεφτούμε όμως ότι ξεκινάει ένας καινούριος χρόνος και εμείς χρειάζεται να είμαστε όμορφες και περιποιημένες για να ξεκινήσουμε την καθημερινότητα του 2016 με την καλύτερη δυνατή διάθεση.

Για να ξεκουραστούμε κι εμείς οι ίδιες από την εικόνα του εαυτού μας που είχαμε αυτές τις γιορτινές μέρες καλό είναι να επιστρέψουμε σε πιο απλές λύσεις τόσο στο makeup όσο και στα μαλλιά. Αφού σας έχω πει τη δική μου "γνώμη-ευχή" για το no makeup mood θα σας πως τι σκέφτομαι για τα μαλλιά της Δευτέρας, της πιο δύσκολης μέρας της εβδομάδας και της πρώτης για τον καινούριο χρόνο.

Προτείνω λοιπόν, να αφιερώσετε μόνο 5 λεπτά μπροστά στον καθρέφτη για τα μαλλιά σας και μπορείτε να το πετύχετε αν διαλέξετε ένα από τα 7 haistyles που θα δείτε παρακάτω.

[gallery-538029]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.