ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι απόλυτο sporty hairstyle της σεζόν


11 Ιανουαρίου 2016

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το απόλυτο hairstyle της σεζόν, αλλά μία μικρή ματιά στα social media αρκεί για να καταλάβει κανείς ποιο είναι το αγαπημένο sporty hairstyle τόσο των celebrities, όσο και των fashionistas. Δεν είναι άλλο από τα boxer braids που άμα τη εμφανίσει τους διαδόθηκαν και αγαπήθηκαν από το γυναικείο κοινό.

Η γαλλική κοτσίδα είναι πάντα μέσα στα top hairstyles και αναμφίβολα όλες έχουμε δοκιμάσει παραπάνω από μία εκδοχές. Τα boxer braids λοιπόν είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να κάνουμε τις αγαπημένες μας πλεξίδες που ταυτόχρονα είναι βολικός, χωρίς να να γίνεται άκομψος.

Τα boxer braids μπορούν κάλλιστα να είναι ένα άκρως θηλυκό και ταυτόχρονα sportive hairlook που ανάλογα με το υπόλοιπο styling μπορούν να μας συνοδεύσουν στα everyday outfits αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Δείτε πως μπορείτε να κάνετε κι εσείς τα δικά σας μαλλιά σε boxer braids.

[gallery-541297]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.