ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η FREZYDERM βάζει τέλος στην πιτυρίδα


13 Ιανουαρίου 2016

Η FREZYDERM συμβάλλει στην καταπολέμηση της πιτυρίδας σε άνδρες και γυναίκες μέσα από μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων. Τα Antidandruff Shampoo, Mediated Shampoo & Mediated Cream-Gel αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα της πιτυρίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ανακουφίζοντας από κνησμό και ερεθισμούς.

Η πιτυρίδα εμφανίζεται κυρίως στους άνδρες, χωρίς φυσικά να αποκλείει την εμφάνιση της στις γυναίκες. Τα είδη της πιτυρίδας είναι δύο, η λιπαρή, όπου το δέρμα γυαλίζει και καλύπτεται με λιπαρά λέπια, και η ξηρή, όπου το τριχωτό είναι ξηρό και εντοπίζονται νιφάδες στα ρούχα. Όταν η επιδερμίδα στο τριχωτό της κεφαλής ανανεώνεται με ταχύτερους ρυθμούς από ότι συνήθως, διαφοροποιείται η τοπική χλωρίδα προκαλώντας τη δημιουργία νεκρών κυττάρων. Αυτά τα νεκρά κύτταρα είναι μεγαλύτερα από το φυσιολογικό μέγεθος και κατά συνέπεια περισσότερο εμφανή. Η FREZYDERM είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας για να την καταπολεμήσετε με τον πιο εύκολο τρόπο ενισχύοντας επιπλέον την ομαλή λειτουργία της δερματικής ανανέωσης, προσφέροντας απολέπιση και προστατεύοντας από τυχόν φλεγμονές.

1

Το Antidandruff Shampoo αποτελεί ένα αποτελεσματικό σαμπουάν κατά της λιπαρής πιτυρίδας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων κνησμού και ερυθρότητας. Η εξειδικευμένη σύνθεση του ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και μειώνει σημαντικά τις ανεπιθύμητες συνέπειές της, προσφέροντας μαλλιά υγιή και με πλούσιο όγκο. Κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν μείωση της απολέπισης και της λιπαρότητας κατά 45% και 57% αντίστοιχα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνίσταται χρήση 3 φορές την εβδομάδα κατά την περίοδο Αγωγής Εφόδου και 2 φορές την εβδομάδα κατά την περίοδο Αγωγής Συντήρησης.

2

Το Mediated Shampoo, το σαμπουάν κατά της ξηρής πιτυρίδας, προσφέρει προστασία από πιθανές φλεγμονές, χαρίζοντας συνολικά υγεία στο τριχωτό της κεφαλής, χάρη στη σύνθεση του από φυτικά εκχυλίσματα και σαλικυλικό οξύ. Προτείνεται Αγωγή Εφόδου με χρήση 3 φορές την εβδομάδα και Αγωγή Συντήρησης, με χρήση 2 φορές την εβδομάδα και μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με το Mediated Cream- gel για ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα.

3

Το Mediated Cream-Gel είναι ένα τζελ ενυδάτωσης και κερατόλυσης, το οποίο απομακρύνει τις φολίδες και σε συνδυασμό με τη χρήση του Antidandruff ή του Mediated Shampoo, εξισορροπεί τη λιπαρότητα του τριχωτού. Ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσδίδει λάμψη και όγκο στα μαλλιά. Με Αγωγή Εφόδου 3 φορές την εβδομάδα και Αγωγή Συντήρησης 2 φορές την εβδομάδα, η επίμονη λιπαρή ή ξηρή πιτυρίδα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά.

Τα μαλλιά θεωρούνται το πιο γοητευτικό σημείο κάθε ανθρώπου, γι’ αυτό και η περιποίηση και η φροντίδα τους είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Με τις εξειδικευμένες σειρές περιποίησης μαλλιών της FREZYDERM, τα μαλλιά θα καταφέρουν όχι μόνο να δείχνουν, αλλά και να είναι υγιή από τη ρίζα έως τις άκρες, με πλούσια λάμψη και όγκο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.