ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Friday's manicure: Οι σκούρες, πράσινες αποχρώσεις


29 Ιανουαρίου 2016

Το πράσινο και κυρίως οι dark αποχρώσεις του είναι φέτος ένα από τα χρωματικά highlights των trends. Το έχουμε δει να κυριαρχεί στις πασαρέλες αλλά και να συνδυάζεται με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στο street style των fashionistas.

Το χακί και το κυπαρισσί είναι δύο από τις βασικές αποχρώσεις του πράσινου που ορίζονται από την παλέτα του χειμώνα. Και φυσικά από τις αποχρώσεις που των φετινών nail trends αυτές ανήκουν στις πιο hot της σεζόν. Τα βερνίκια νυχιών από τα διάφορα beauty brands έχουν πολλές επιλογές για σκούρες, πράσινες αποχρώσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο επόμενο μανικιούρ.

Κάτι ακόμα για τις σκούρες αποχρώσεις του πράσινου... Μπορείτε να το επιλέξετε ως εναλλακτική λύση του μπλε σκούρου ή του μαύρου. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα stylish ombre manicure ή ακόμα και ένα chic french manicure σε συνδυασμό με διάφανο βερνίκι.

Useful info: Το πράσινο σκούρο συμβολίζει το κύρος και τη δύναμη σε πρόσωπα και πράγματα, προσδίδοντάς τους ποιότητα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.