ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

9 ιδέες για μία εύκολη γαλλική κοτσίδα


22 Φεβρουαρίου 2016

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει και εύχεστε να γινόταν κάτι μαγικό που να έκανε τα μαλλιά σας να δείχνουν τέλεια; Ειδικά τη Δευτέρα, την πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας, αν τα μαλλιά μας δεν είναι στα "καλά" τους, τότε όλες ψάχνουμε τον τρόπο που θα τα μεταμορφώσουμε ώστε να μη δείχνουν όπως όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι.

Κι αν κρίνω από τον εαυτό μου, ένα απλό βούρτσισμα συχνά δεν αρκεί. Ακόμα κι αν έχω στη διάθεσή μου όλα εκείνα τα μαγικά μπουκαλάκια που με σώζουν πάντα την τελευταία στιγμή, συχνά χρειάζεται και μία στιλιστική παρέμβαση που στη δική μου περίπτωση πρέπει να είναι πανεύκολη και να μπορεί να τελειώσει μέσα σε λιγότερο από 5'.

Έχω καταλήξει λοιπόν ότι εκτός από την αγαπημένη αλογοουρά, το επόμενο passepartoute hairstyle είναι η γαλλική κοτσίδα. Σαν αυτή μου μας έφτιαχνε η γιαγιά μας όταν μέναμε σπίτι της! Και πλέον τα trends την έχουν κάνει ακόμα πιο εύκολη αφού το messy braid hairstyle έχει πια γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα τα τελευταία χρόνια.

Για τις french braids σας έχω μιλήσει άπειρες φορές και είμαι σίγουρη ότι κι εσείς έχετε ψάξει άλλες τόσες. Έχετε κάνει δοκιμές και αναζητάτε συνέχεια καινούριες ιδέες. Γι' αυτό ποτέ δεν θα είναι αρκετά τα posts για τη γαλλική κοτσίδα. Τι λέτε, ξεκινάμε με μερικές ακόμα ιδέες;

[gallery-564993]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.