ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 πολύτιμα έλαια για τα μαλλιά σας


9 Μαρτίου 2016

Η καθημερινότητα της γυναίκας σήμερα απαιτεί πιο εντατική περιποίηση τόσο σε πρόσωπο και σώμα όσο και στα μαλλιά. Οι καιρικές συνθήκες, οι βαφές, το styling και τα εργαλεία του είναι αυτά που κάνουν τα μαλλιά μας να μην αρκούνται σε ένα απλό λούσιμο και ένα conditioner.

Χρειάζονται πιο εντατική φροντίδα, ανάλογα πάντα με τον τύπο μαλλιών που έχει η καθεμία και τις ανάγκες του. Άλλες χρειάζονται extra ενυδάτωση, άλλες αναδόμηση, άλλες ανάκτηση της χαμένης λάμψης τους. Απλά βρείτε τι είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας και περιποιηθείτε τα με το κατάλληλο προϊόν.

Αυτό που σίγουρα χρειάζεται όλες να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε ένα λαδάκι, ειδικό για τα μαλλιά, πριν τ καθιερωμένο styling. Είμαι σίγουρη ότι όλες έχετε ένα hair oil στο μπάνιο σας, επομένως κάντε τη χρήση που πρέπει. Εφαρμόστε το σε νωπά μαλλιά, πριν το στέγνωμα με το σεσουάρ. Αν χρησιμοποιήσετε σίδερο ισώματος τότε, φροντίστε να βάλετε ένα λαδάκι στα μαλλιά που να τα προστατεύει από τη θερμότητα. Παρακάτω θα βρείτε τα 5 super ενυδατικά και προστατευτικά hair oils της αγοράς για να διαλέξετε το δικό σας.

Extra tip: Και μην ξεχνάτε, λίγο πριν φύγετε το πρωί από το σπίτι πάρτε στα χέρια σας μία μικρή ποσότητα από το λαδάκι και περάστε το στις άκρες για περισσότερη λάμψη!

[gallery-575385]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.