ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Boho braids: Το hairtrend που θα μας απασχολήσει την άνοιξη


17 Μαρτίου 2016

Είναι αναμφίβολα η νέα τάση στο hairstyle που έχει αγαπηθεί και υιοθετηθεί από όλες σχεδόν τις ηλικίες. Την είδαμε στα catwalks, μονοπωλεί στο feed του Instgram από τα beauty profiles και έχει γεμίσει το Pinterest. Φυσικά μιλάμε για τα braids και κυρίως τα bohemian που εν' όψη της άνοιξης είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η ρομαντική πλεξούδα που θυμόμαστε όλες από τα παιδικά μας χρόνια παίρνει πιο boho διαστάσεις και είναι έτοιμη να ταιριάξει σχεδόν σε όλα τα στιλ και να υποστηριχθεί από όλα τα haircut... ή σχεδόν όλα. Ακόμα και ο Valentino έδωσε μία extreme εκδοχή με small braids που θυμίζουν tribal styling.

Αναμφίβολα υπάρχει ο ιδανικός τρόπος για όλες μας να κάνουμε ένα ή και περισσότερα braids, σε κοτσίδα ή σαν στεφάνι. Μπορούμε ακόμα και να τους προσθέσουμε αξεσουάρ για πιο girly διάσταση. Δείτε παρακάτω τις πιο boho τάσεις στα braids και διαλέξετε το επόμενό σας hairstyling!

[gallery-580359]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.