AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Friday's manicure: 7 ιδέες για ένα ombre μανικιούρ


8 Απριλίου 2016

78a2f34456b20291870cb4b34be7d583.jpg

Το ombre είναι πια ένας δημοφιλής όρος στο χώρο της ομορφιάς. Το γνωρίσαμε αρχικά στα μαλλιά και πλέον το συναντάμε και στα νύχια. Ειδικά αυτή τη σεζόν που οι τάσεις στο μανικιούρ έχουν επηρεαστεί από το teen spirit και από την πολύχρωμη τρέλα που αυτό επιτάσσει, το ombre αποτελεί μία από τις hot επιλογές.

Τα χρώματα που αγαπάμε στα βερνίκια νυχιών έχουν τόσες αποχρώσεις που αναμφίβολα μπορούμε να κάνουμε συνδυασμούς έντονους αλλά και πιο ήπιου χρωματικά. Παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικά ombre manicures σε μπλε, ροζ αλλά και γήινες αποχρώσεις για να πάρετε ιδέες.

P.S. Αν και δεν είμαστε fan του nail art γενικότερα, οι φετινές προτάσεις έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Το ombre είναι μία από αυτές γιατί αν το επιλέξετε με προσοχή θα έχετε ένα πολύ κομψό και stylish αποτέλεσμα.

[gallery-592735]