ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#madwalk2016 by Aperol Spritz: Μοντέρνα haircuts και αέρας από Hollywood


25 Απριλίου 2016

W7A9459-low.jpg

Στο απόλυτο event μόδας και μουσικής, πολλά ήταν και τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από τα διάφορα catwalks. Μεταξύ άλλων, δύο αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους χτενίσματα, παρήλασαν μπροστά μας στο πλαίσιο του Madwalk 2016 by Aperol Spritz, δίνοντάς μας έμπνευση για τα hairstyles της σεζόν!

01306

Ένα ιδιαίτερα μοντέρνο και edgy hairstyle ήταν αυτό που είδαμε στην πασαρέλα της Orsalia Parthenis, με μοντέρνο κούρεμα με κοντή φράντζα που δημιούργησε για το show η Noemi for Telis Kikeris με την ομάδα της, με τη βοήθεια των προϊόντων της L’Oréal Professionnel. Το συγκεκριμένο χτένισμα ανέδειξε τη δυναμική πλευρά των μοντέλων και αποτέλεσε έμπνευση για το επόμενο haircut που θα ζητήσουμε από τους επαγγελματίες κομμωτές.

01966

Ακόμη, ένα από τα πιο chic χτενίσματα που είδαμε στο catwalk ήταν και τα Hollywood waves με έμπνευση από τα pin up girls του παλιού κινηματογράφου, για λογαριασμό της Axel. Πρόκειται για ένα στιλ που δημιούργησαν οι επαγγελματίες των κομμωτηρίων Ariane, χρησιμοποιώντας προϊόντα της L’Oréal Professionnel. Εντυπωσιακές μπούκλες και αξεσουάρ για τα μαλλιά συνέθεσαν ένα απόλυτα glamorous αποτέλεσμα που έκλεψε την παράσταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.