ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#madwalk2016 by Aperol Spritz: Το wet look που κέρδισε τις εντυπώσεις


25 Απριλίου 2016

216912.jpg

Ζητούμενο από όλα τα spring/summer χτενίσματά μας είναι φυσικά εκτός από χαριτωμένα να είναι και πρακτικά. Όσο ανοίγει ο καιρός, καμιά μας δε θέλει να παιδεύεται με μακριά hairstyles και μαλλιά που πρέπει όλη την ώρα να προσπαθούμε να τα τιθασεύσουμε. Ένα τέτοιο ακριβώς look ήταν και αυτό που θαυμάσαμε στο catwalk των Mi-Ro, από τους επαγγελματίες των κομμωτηρίων Gino hairandmore κατά τη διάρκεια του Madwalk 2016 by Aperol Spritz.

cover

Μοντέλα γεμάτα φρεσκάδα και λάμψη περπάτησαν στην πασαρέλα εντυπωσιάζοντας τόσο με τις αέρινες δημιουργίες του σχεδιαστικού διδύμου όσο και με το περίτεχνο στιλ στα μαλλιά τους, ένα δροσερό και νεανικό wet look, το οποίο επιμελήθηκαν οι κομμωτές του Gino hairandmore, πάντα με τη βοήθεια των προϊόντων της L'Oréal Professionnel. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ό,τι πιο κατάλληλο για τα καλοκαιρινά μας looks και προβλέπεται να είναι η top επιλογή που θα ζητάμε αυτή τη σεζόν από τους πιο έμπειρους κομμωτές, τους οποίους θα εμπιστευτούμε για να απογειώσουμε το φετινό μας στιλ.

216912

Όλα τα looks από το φετινό Madwalk 2016 by Aperol Spritz απογειώθηκαν με τα hairstyles που επιμελήθηκαν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου και πάντα με την πολύτιμη συνδρομή των hair products της L'Oréal Professionnel.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.