ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#madwalk2016 by Aperol Spritz: Τα natural hairlooks που θα λατρέψουμε το καλοκαίρι


25 Απριλίου 2016

deauxhommes_petrou.jpg

Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι το natural look θα μας απασχολήσει πολύ. Πρόκειται για μία τάση που είδαμε στις πασαρέλες παγκοσμίως αλλά και στο φετινό MadWalk 2016 από τον Dimitris Petrou και τους Deux Hommes. Ανέμελα μαλλιά με φυσική κίνηση κι ένα επιμελώς ατημέλητο look έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πασαρέλα του Madwalk 2016 by Aperol Spritz.

Hairstyle με αέρα καλοκαιριού αλλά και πολύ stylish πινελιές είδαμε στο catwalk των Deux Hommes. Ο Stamatis Karaiskos και η ομάδα του Sadhu hair δημιούργησαν ένα επιμελώς ατημέλητο hairlook, αναδεικνύοντας την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών. Φυσικά, ένα τέτοιο αποτέλεσμα χρειάζεται τα έμπειρα χέρια των ειδικών καθώς και τα εξειδικευμένα προϊόντα hairstyling της L’Oréal Professionnel.

01211

Κομψό και ταυτόχρονα μοντέρνο, το hairlook των Deux Homme που δημιούργησε ο Stamatis Karaiskos θα μας δώσει έμπνευση για τα πιο επιμελώς ατημέλητα looks που θα ζητήσουμε από τον hairstylist αυτό το καλοκαίρι.

Η φυσική κίνηση στα μαλλιά ωστόσο δεν παύει να είναι ένα άκρως θηλυκό και σαγηνευτικό hairstyle που όλες οι γυναίκες αγαπάμε. Ειδικά το look που δημιούργησε ο Γιώργος Δουδέσης για το catwalk του Dimitris Petrou είναι αυτό που όλες οι γυναίκες θέλουν να πετύχουν στα μαλλιά.

01385

Μαλλιά ανέμελα, με μεταξένια υφή και απόλυτα φυσική κίνηση, προσέδωσαν έναν αέρα ντίβας στα μοντέλα που παρουσίασαν τη συλλογή του σχεδιαστή. Πολυτελές αλλά και ανάλαφρο, το hairlook ήρθε σε ισορροπία με το μακιγιάζ και ανέδειξε το λαμπερό total look στην πασαρέλα. Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο άψογο αν δεν χρησιμοποιούνταν τα απαραίτητα προϊόντα. Αυτά που δίνουν κράτημα στα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα δεν τα περιορίζουν στην κίνηση και δεν τα κάνουν να φαίνονται στιλιζαρισμένα. Και φυσικά δεν είναι άλλα από τα επαγγελματικά hair products της L’Oréal Professionnel.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.