ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Babylights: Η τάση επιστροφή-στην-παιδικότητα είναι η λύση γι’ αυτό το καλοκαίρι


13 Ιουνίου 2016

Όταν θέλουμε να δώσουμε λίγη ένταση στο πρόσωπο αλλά εξακολουθούμε να μη μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα με τις κλασικές τεχνικές highlights, η καλύτερη λύση όλων δεν είναι ούτε τα sunkissed highlights ούτε το bronde. Αυτό που ζητάμε δεν είναι τίποτα άλλο από τα babylights!

Η τάση που εδραιώθηκε τον τελευταίο χρόνο, αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της γιατί, πολύ απλά, αυτή είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστεί κανείς μαζί της. Η ιδέα της τεχνικής βασίζεται στο χρώμα που έχει ένα παιδί ηλικίας έως 3 χρονών, όπου η περίμετρος των μαλλιών του έχει φυσικές, πιο ανοιχτόχρωμες, από την περιοχή κοντά στη ρίζα, ανταύγειες. Με το κατάλληλο μοίρασμα από τα κατάλληλα χέρια, το τελικό αποτέλεσμα έχει μία εξαιρετική φυσικότητα και δίνει ωραία ένταση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αν η βάση σας είναι ανοιχτή, τα babylights θα δημιουργήσουν ένα ομοιόμορφο contrast  που θα το λατρέψετε. Αν είναι πιο σκούρα θα σας προσφέρει ένα πιο έντονο αποτέλεσμα από αυτό που θα είχατε αν επιλέγατε τα sunkissed highlights! Σε κάθε περίπτωση, εγγυώνται ένα (διακριτικά!) εντυπωσιακό hair look που θα συνδυάζει την αγνότητα με τη δυναμική θηλυκότητα.

[gallery-632433]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.