ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Χαμηλό σινιόν: Το πιο in-fashion hair street style αυτή τη στιγμή


23 Ιουνίου 2016

Στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται, δεν εμφανίστηκε σχεδόν κανένα topknot. Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία και χαλαρώνουμε, χαλαρώνουν και τα street style χτενίσματα και κατεβαίνουν όλο και πιο χαμηλά. Έτσι, το low chignon είναι η πιο cool τάση για τα μαλλιά μας αυτή τη στιγμή.

Τα χαμηλά σινιόν έχουν καταλάβει τους δρόμους της Ιταλίας και αναμένεται να συμβεί το ίδιο σε χρόνο dt σε όλες τις μητροπόλεις -και όχι μόνο. Ανάμεσα σε όσες χαράζουν αυτόν το νέο δρόμο, φιγουράρουν οι Caroline Issa - δεν θα μπορούσε να μην ήταν ανάμεσά τους -, J.J. Martin αλλά και η, επίσης, super stylish designer παπουτσιών Amina Muaddi.

Το low chignon μπορεί να υποστηρίξει κάθε τύπου outfit, όπως διαπιστώνουμε. Και ο τρόπος που προτιμά να το κάνει η κάθε μία από εμάς, εξαρτάται από το προσωπικό μας στιλ αλλά και από το κούρεμά μας. Ωστόσο, ταιριάζει στους περισσότερους τύπους μαλλιών και, αν το δοκιμάσετε, μάλλον δεν θα θέλετε να αλλάξετε hairlook για το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

[gallery-639332]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.