ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Total hair makeover - Το πριν και το μετά: Δείτε την αλλαγή στις νικήτριες του διαγωνισμού Keratin Color!


19 Ιουλίου 2016

cover-keratin.jpg

Το Jenny.gr και η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με Κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf, ξέρουν καλά την επιθυμία της κάθε γυναίκας για όμορφα μαλλιά και έδωσαν την ευκαιρία σε 2 από εσάς να κερδίσουν την αγαπημένη τους βαφή Keratin Color για 6 μήνες (6τμχ) καθώς και ένα κούρεμα και χτένισμα σε επιλεγμένο κομμωτήριο.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι αγαπημένες μας νικήτριες συνάντησαν τους hairstylists και τα μαγικά τους χέρια και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά!

Η διαδικασία του makeover ήταν απολαυστική και το τελικό τους hairlook ήταν ανάλογο των προσδοκιών που δημιουργούνται κάθε φορά σε οτιδήποτε εμπλέκεται η Keratin Color και ο Schwarzkopf. Ας παρακολουθήσουμε τι συνέβη με τη νικήτρια του διαγωνισμού από την Αθήνα, της οποίας την αλλαγή παρακολουθήσαμε βήμα-βήμα από κοντά:

Αφού μας υποδέχτηκαν γεμάτοι ενέργεια και όμορφα χαμόγελα οι hair experts του κομμωτηρίου Love is in the hair, τα έμπειρα χέρια τους ανέλαβαν τη Χρύσα και έδωσαν ξανά λάμψη και ζωντάνια στα ξανθά μαλλιά της με τα κατάλληλα προϊόντα Schwarzkopf. ????????????? Και όσο βρισκόμασταν στη διαδικασία της περιποίησης, της ενδυνάμωσης και της ενυδάτωσης των μαλλιών, παίρναμε και τα tips μας για βαθύτερη ενυδάτωση -όπως για παράδειγμα, ότι το να αφήνουμε μία μάσκα να δράσει για όσο χρόνο αναγράφεται ότι χρειάζεται είναι σημαντικότερο από όσο νομίζουμε, αν επιθυμούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. ????????????? Μία υπέροχη έκπληξη μας περίμενε στη συνέχεια, ιδέα που λάτρεψε η Χρύσα και πρότεινε ο Χρήστος Μιχαηλίδης. Το χρώμα των μαλλιών της, η νικήτριά μας, θα εξακολουθήσει να το έχει για τους επόμενους 6 μήνες στην καλύτερή του εκδοχή, χάρη στην αγαπημένη βαφή Keratin Color. "Γιατί όμως να μην δώσουμε μία πιο fun και in-fashion πινελιά στο look της Χρύσας για τις επόμενες μέρες;", μοιάζει να σκέφτηκε ο regional brand ambassador του Schwarzkopf Professional και τα ξανθά μαλλιά απέκτησαν υπέροχες pastel ροζ πινελιές! ????????????? Πήραμε και τη bonus info μας, πως η ροζ απόχρωση ταιριάζει περισσότερο στο ξανθό ενώ η τιρκουάζ κυρίως στο καστανό και συνεχίσαμε με το χτένισμα έκπληξη που άλλαξε ριζικά την εικόνα της Χρύσας. Το χτένισμα, λοιπόν, ήταν ένα wavy look μπροστά με μία loose κοτσίδα-ψαροκόκαλο πίσω και το πιο stylish αποτέλεσμα εμφανίστηκε μπροστά μας και μας γέμισε όλους χαμόγελα και χαρά! faceback Την ίδια διαδικασία ακολούθησε και η δεύτερη νικήτρια του διαγωνισμού, Νατάσα, η οποία μας έστειλε τις φωτογραφίες του δικού της υπέροχου hair makeover, από την Αλεξανδρούπολη, και τις μοιραζόμαστε μαζί σας! PicMonkey Collage Η χαρά των κοριτσιών είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί έχουν εξασφαλίσει και την αγαπημένη τους βαφή για τον επόμενο μισό χρόνο -δώρο που  μόνο η Keratin Color θα μπορούσε να κάνει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.