ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Friday’s manicure: Πώς τα νύχια σας θα γίνουν λευκά στο λεπτό!


29 Ιουλίου 2016

in-text-white-nails.jpg

Όλο το χειμώνα δεν σταματήσαμε να κάνουμε μανικιούρ σε όλες τις πιθανές σκούρες αποχρώσεις. Το καλοκαίρι, το ένα χρώμα έρχεται στα νύχια μας μετά το άλλο χωρίς να τα αφήνουμε ούτε μία μέρα να αναπνεύσουν. Κάθε φορά που τα βάφουμε περνάνε τουλάχιστον δέκα μέρες μέχρι να τα ξεβάψουμε. Αυτά και πολλά πολλά άλλα έχουν κάνει το κίτρινο χρώμα να είναι το μοναδικό που θυμόμαστε ως φυσικό τον τελευταίο καιρό! Αλλά παρότι είναι πολλοί οι λόγοι, ο τρόπος για να δούνε τα μάτια μας λευκό χρώμα ξανά είναι ένας!

Και το μόνο που χρειάζεται να έχουμε είναι οδοντόκρεμα και ένα βουρτσάκι νυχιών -και μία καθαρή οδοντόβουρτσα όμως, μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική!

Hands on towel

Αφού τα τοποθετήσουμε δίπλα μας, λοιπόν, απλώνουμε σε όλα τα νύχια μας οδοντόκρεμα. Η ποσότητα καλό είναι να είναι τόση όσο το μέγεθος ενός μπιζελιού ή, απλά, να καλύπτεται πλήρως η επιφάνεια του κάθε νυχιού. Την αφήνουμε για λίγα λεπτά (αν βαριόμαστε πολύ να περιμένουμε, μπορούμε να χαζέψουμε για λίγο στο Instagram!) και στη συνέχεια τρίβουμε απαλά με το βουρτσάκι. Ξεπλένουμε καλά τα χέρια μας και αν πιστεύουμε ότι χρειάζεται, επαναλαμβάνουμε! (Μη βαριέστε, αφήστε το Instagram και πιάστε το Snapchat αυτή τη φορά!)

Ο λόγος που αυτός ο τρόπος έχει αποτελέσματα στο λεπτό είναι ότι δρουν τα συστατικά λεύκανσης της οδοντόκρεμας κατά του αποχρωματισμού (και των λεκέδων), με τον ίδιο τρόπου που θα δρούσαν και για τα δόντια μας!

Έτσι, δεν χρειάζεται να μετανιώνουμε για την αγάπη που έχουμε στο μανικιούρ και το χρώμα στα νύχια μας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.