ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To Hollywood έχει επισήμως επιλέξει το it hairstyle του καλοκαιριού


1 Αυγούστου 2016

half-topknot-570.jpg

To topknot έχει κλέψει τις καρδιές όλων μας και το half topknot ακόμα πιο πολύ! Alternative, chic, street-style, beachy, όποιο κι αν είναι το στιλ της καθεμιάς αυτό το καλοκαίρι, σε όλα μπορεί να ταιριάξει ένα half topknot! Για την ακρίβεια, όχι απλά να ταιριάξει αλλά να το απογειώσει, αφού αποτελεί την πιο in-fashion επιλογή! Plus, πέρα από stylish είναι και πρακτικό -τα μαλλιά δεν είναι στο πρόσωπό μας!

Και... πέρα από εμάς, τις κοινές θνητές, δεν το αλλάζουν με τίποτα ούτε και οι celebs! Από τη Maria Menounos μέχρι τη Sienna Miller, αυτή η πρακτική του "μισά πάνω, μισά κάτω" έχει γίνει η μανία του καλοκαιριού και το Hollywood έχει γεμίσει με όλων των ειδών και των χρωμάτων τους κότσους -μιας και αυτό το updo ταιριάζει, πραγματικά, σε όλες!

menounos

Και τώρα τα 4 βασικά και απλούστατα βήματα για να τον πετύχουμε:

1. Καλύτερα να το κάνετε τη δεύτερη μέρα λουσίματος. Αν δεν έχετε αυτή την υπομονή, χρησιμοποιείστε ένα από τα πολλά και φανταστικά dry shampoos που κυκλοφορούν και ψεκάστε σε όλο το μήκος των μαλλιών.

2. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη, με το πάνω μέρος να ξεκινάει λίγα εκατοστά πάνω από το ύψος των αυτιών. Χρησιμοποιείστε τα δάχτυλά σας και όχι κάποια χτένα για να δείχνει πιο φυσικό το look.

3. Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας στην κορυφή του κεφαλιού και γυρίστε τα μέχρι οι άκρες να μπορούν να πιαστούν, έτσι ακριβώς όπως θα τα πιάνατε και αν κάνατε όλα τα μαλλιά κότσο.

4. Για να κρατηθούν ακριβώς εκεί που θέλετε, πιάστε τα με τσιμπιδάκια. Αν πιστεύετε ότι δεν έχουν αρκετό όγκο, τραβήξτε τα πιασμένα μαλλιά με τα δάχτυλα για να "φουσκώσουν" περισσότερο!

Have fun!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.