ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To hairstyle από τα 90’s που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα επέστρεφε


11 Αυγούστου 2016

CARA-BUNS-570.jpg

Όλο και περισσότερα come back γίνονται στον κόσμο της μόδας από τα 90's αλλά και τα 00's και τα haircuts αλλά και τα hairstyles που λανσάρουν οι celebs τον τελευταίο καιρό μας ξυπνάνε αναμνήσεις από τα παλιά και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό.

Ωστόσο, για να πούμε την αλήθεια, η επιστροφή των διπλών(-δίδυμων) κότσων είναι κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα επέστρεφε αλλά μάλλον ήρθε για να μείνει. Μην αναρωτιέστε ποια θα το κάνει. Όλες. Αφού οι περισσότερες stars, η μία μετά την άλλη, υιοθετούν αυτό το look και κάθε φορά που το κάνουν they just rock!

Ως άλλες Bjork και Gwen Stefani, τα it girls του σήμερα ποζάρουν με νάζι και τσαχπινιά δείχνοντας περήφανα τα messy twin buns που στέκουν ψηλά στο κεφάλι τους. Στη λίστα με αυτές που έχουν ήδη υποκύψει είναι η Hailey Baldwin, η Khloé Kardashian αλλά και η Cara Delevingne που έκανε μία super stylish εμφάνιση στο tour για την προώθηση της ταινίας Suicide Squad.

Ladies, let's have a (double bun) look!

[gallery-670628]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.