ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα beach hairstyles που θα διατηρήσουμε και μετά τις διακοπές


22 Αυγούστου 2016

fish.jpg

Ο ήλιος, η θάλασσα και το χλώριο μπορούν πανεύκολα να χαλάσουν την υφή, το χρώμα και την εικόνα των μαλλιών μας. Αυτό ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας κάνει να αφεθούμε και να τα παραμελήσουμε σκεπτόμενες πως, ούτως ή άλλως, αφού είναι καλοκαίρι θα φθαρούν, συνεπώς κανένα look δεν θα δείχνει αρκετά chic. Τα beachy looks είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φανταζόμαστε να τα πετύχουμε και αποτελούν τη λύση για να δείχνουμε περιποιημένες και επιμελώς ατημέλητες 24/7, όπου κι αν μας βρει αυτό το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, τα beach waves είναι ό,τι πιο cool – ας μην ξεχνάμε ότι εντοπίστηκαν σε μεγάλο βαθμό και στις πιο διάσημες πασαρέλες. Σε μακριά μαλλιά, σε bob haircuts και ανεξαρτήτως χρώματος, δείχνουν εξαιρετικά stylish και έχουν άρωμα καλοκαιριού.

Top knots και low chignon είναι δύο άλλες must επιλογές, ενώ για φέτος το καλοκαίρι είμαστε πάντα in fashion και με κάθε τύπο braid – French braids, side braids, box braids και fishtail braids. Οι πλεξούδες άλλωστε μας σώζουν πάντα και από το φριζάρισμα. side braid Για να μπορέσουν όμως να αναδειχθούν όλα τα παραπάνω όπως τους πρέπει, βασική προϋπόθεση είναι να διατηρούμε συνεχώς τα μαλλιά μας υγιή και ενυδατωμένα. Μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους παραπάνω ανασταλτικούς παράγοντες. Το λούσιμο και τα προϊόντα styling είναι εξίσου σημαντικά με την ενυδάτωση. Εφοδιαστείτε με σαμπουάν που ενυδατώνουν την τρίχα, με την κατάλληλη για εσάς μάσκα, με κρέμα διαμόρφωσης μαλλιών και προϊόντα που περιέχουν αλάτι για wavy looks, και μην αποχωρίζεστε ποτέ το λαδάκι σας, ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε στα μαλλιά σας. Είτε είστε on the beach είτε σε αστικό περιβάλλον, με ένα beachy look θα είστε για όλους η προσωποποίηση του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.