ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Friday’s manicure: Οι νέες φθινοπωρινές τάσεις κατευθείαν από τις πασαρέλες


26 Αυγούστου 2016

cover-fall-nails.jpg

Οι φθινοπωρινές τάσεις σε χρώματα και σχήματα για το μανικιούρ μας έχουν κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει επίσημα η νέα σεζόν, που η αλήθεια είναι ότι δεν αργεί καθόλου.

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνες σας, στις πασαρέλες κυριαρχούν κυρίως οι πιο pale, γήινες και dusty, κυρίως γκρι-καφέ, αποχρώσεις, συχνά σε συνδυασμό με το all time classic μαύρο. Το μαύρο, βέβαια, τα καταφέρνει περίφημα και από μόνο του για άλλη μία χρονιά και το ίδιο ισχύει και για το κόκκινο που το συναντάμε τόσο στη γνωστή βαθιά χειμερινή του απόχρωση όσο και σε άλλες εκδοχές του, όπως το... καλοκαιρινό κόκκινο, που έχει την τάση να πορτοκαλίζει -ναι, όπως φοράμε τον χειμώνα λευκά!-, αλλά και το ρουμπινί, που δημιουργεί το απόλυτο look αν επιλέξετε και το ίδιο χρώμα lipstick για τα χείλη σας.

Άκρως εντυπωσιακό είναι και το κίτρινο χρώμα, που όπως σας έχουμε ξαναπεί... is the new black και σας παροτρύνουμε να το τολμήσετε είτε όσο ακόμα είναι καλοκαίρι είτε το χειμώνα, για να κερδίσετε όλες τις εντυπώσεις. Την ίδια τόλμη μπορείτε να επιδείξετε και ως προς τους συνδυασμούς των χρωμάτων αλλά και ως προς τα σχήματα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα αποκτήσετε τον αέρα ανανέωσης που όλες ζητάμε στην αρχή κάθε νέας σεζόν.

[gallery-678095]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.