ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το πιο σέξι hairstyle δεν το φανταζόμασταν ποτέ και έρχεται από την Ιταλία


26 Σεπτεμβρίου 2016

alberta.jpg

Αν μας ρωτούσαν ποια φανταζόμαστε ότι είναι η πιο σέξι εικόνα για τα μαλλιά μας θα απαντούσαμε όλες με ένα στόμα, μια φωνή τα μακρυά μαλλιά με μία ωραία χωρίστρα -χωρίς πολύ όγκο, χωρίς τσιμπιδάκια, χωρίς topknots, χωρίς τίποτα. Την άποψη αυτή ήρθε να ανατρέψει ένα hairstyle, που και απλό είναι στην εφαρμογή του σε σχέση με άλλα και ένα από τα τελευταία που θα σκεφτόμασταν οι περισσότερες ως σέξι, αφού έχει συνδυαστεί είτε με τις μπαλαρίνες είτε με τις αυστηρές Βρετανίδες καθηγήτριες.

Long story short, θυμάστε που λέγαμε για το χαμηλό σινιόν που είχε κατακλύσει (δικαίως) τους δρόμους της Ιταλίας; Ε, τώρα, πάλι από την Ιταλία, ήρθε το νέο αυτό hairstyle, και συγκεκριμένα από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και την Alberta Ferretti και, στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία παραλλαγή του low chignon. Ο λόγος για ένα low knot που ούτε πολύ λείο και απαλό είναι ούτε πολύ σφιχτό είναι, αλλά, ναι, είναι πολύ-πολύ σέξι.

Η ιδιαιτερότητά του σε σχέση με τα άλλα knots είναι ότι εδώ α) δεν διαχωρίζεται με καθαρή γραμμή το μέτωπο από τα μαλλιά, β) κάνουμε όλο το hairstyle με τα δάχτυλα των χεριών μας (καμία χτένα, καμία βούρτσα), για να μην είναι τίποτα εντελώς "τέλειο" -στέλνουμε όλα τα μαλλιά μας πίσω και τα πιάνουμε σε μία χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση και γ) αναφορικά με το ίδιο το knot, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες, όπως δεν είναι αυστηρό και το hairstyle -θέλουμε να θυμίζει πολύ low knot αλλά δεν θέλουμε να φαίνεται ότι προσπαθούσαμε με μανία να το πετύχουμε.

Συμπέρασμα: Αν είναι χαλαρή και απολαυστική για εμάς η διαδικασία, θα είναι και το αποτέλεσμα χαλαρό και σέξι.

Tip: Για να μην είναι καθαρή η διαχωριστική γραμμή μαλλιών-επιδερμίδας, κάντε με τα δάχτυλα σας ελαφρύ μασάζ στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, για να είναι φυσικά -χωρίς εργαλεία- ατίθαση και σέξι η τελική σας εικόνα.

[gallery-698416]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.