ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η υψηλή ραπτική συναντά την essie και φτάνει στα άκρα των δαχτύλων μας


27 Σεπτεμβρίου 2014

IN-4.jpg

Για όλες εμάς που είμαστε λάτρεις της πολυτέλειας, τα νέα είναι κάτι παραπάνω από καλά και ανέλπιστα ευχάριστα. Η πολυτέλεια και η σοφιστικέ αίσθηση της υψηλής ραπτικής είναι πλέον στα χέρια μας -με κάθε έννοια. Μέχρι στιγμής μπορούσαμε να την απολαύσουμε μέσω των ενδυματολογικών μας επιλογών, διαλέγοντας ανάμεσα σε πολυάριθμες αποχρώσεις που θα ταίριαζαν κάθε φορά με την περίσταση και τη διάθεσή μας και θα είχαν εκπληκτική εφαρμογή που θα έκανε μοναδική κάθε εμφάνισή μας. Όλα αυτά θα εξακολουθούν να συμβαίνουν, μόνο που πλέον θα ισχύουν και για τα άκρα των δαχτύλων μας. Πώς; Την απάντηση σε αυτό έδωσε έμπρακτα, πριν καν εμείς προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε αυτή την ανάγκη μας, η essie, σχεδιάζοντας τη νέα πολυτελή σειρά gel couture.

IN 2

Όταν λέμε ότι πλέον η υψηλή ραπτική είναι στα χέρια μας "με κάθε έννοια" το εννοούμε: Καταρχήν, η essie προτείνει το πιο γρήγορο σύστημα 2 βημάτων που πολύ εύκολα μπορεί να εφαρμόσει κάθε γυναίκα -2 στρώσεις χρώματος (μην ανησυχείτε για τη βάση, εμπεριέχεται στη φόρμουλα του βερνικιού), 1 στρώση topcoat και έφτασε η πολυτέλεια στα χέρια μας με τα... δικά μας χέρια. Το ίδιο εύκολα μπορούμε και να το αφαιρέσουμε μόνες μας -με το remover μας. Επιπλέον, μπορούμε να φέρουμε μαζί μας την υψηλής αισθητικής πολυτέλεια με αψεγάδιαστη λάμψη gel για 12 ολόκληρες μέρες. Το καλύτερο όλων είναι το επαναστατικό πινέλο με στριφογυριστό στέλεχος που εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή, αναλαμβάνοντας να κάνει μοναδική κάθε μας εμφάνιση.

IN 3

Και όσο παράξενο και αν σας φαίνεται, ναι, μπορεί να έχει τη μοναδικότητά της κάθε περίσταση στην οποία καλούμαστε να βρεθούμε και κάθε διάθεση που μπορεί να έχουμε, γιατί μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 42 αποχρώσεις, οι οποίες, μάλιστα, έχουν κατηγοριοποιηθεί σε 4 χρωματικές οικογένειες προς διευκόλυνση μας: atelier, first look, fashion show, after party -κάθε οικογένεια αντιστοιχεί ακριβώς σε ό,τι νιώθετε και φαντάζεστε. Πόσο υπέροχο μπορεί να είναι αυτό;

IN 4

Όσο υπέροχο είναι και το νέο μπουκαλάκι: ένα καλοραμμένο φόρεμα υψηλής ραπτικής στο χέρι μας. Ένα κόσμημα που στριφογυρίζει και είναι σαν να καλεί κι εμάς να κάνουμε στροφή στην υψηλή ραπτική και να βρεθούμε εκεί που ονειρευόμαστε έχοντας απαράμιλλο στιλ: από τα atelier μέχρι τα after party, με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μας.

IN 1

Είστε έτοιμες να αποκτήσετε τη νέα πολυτελή συνήθεια που δεν θα αλλάξετε ποτέ; Χαρίστε τη στον εαυτό σας, με τον συνεργάτη essie της επιλογής σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.