ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Breaking news: Βρήκα τη λύση για μαλλιά με πραγματική δύναμη


17 Οκτωβρίου 2016

cover-311287.jpg

Ναι, με ενδιαφέρει η εικόνα των μαλλιών μου –όπως με ενδιαφέρει η εικόνα του δέρματός μου και των νυχιών μου. Ναι, μου αρέσει να δείχνω τόσο δυνατή όσο νιώθω ότι είμαι. Και ναι, έχω πειστεί πως για να υπάρχει πραγματική εξωτερική ομορφιά, χρειάζεται πριν απ’ όλα εσωτερική υγεία και δύναμη.

Μιλάω με τόση σιγουριά γιατί νιώθω ότι έχω βρει τη λύση στο πρόβλημα των μαλλιών μου –που χρόνια τώρα μου κάνει παρέα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ εγώ δεν το θέλω καθόλου στη ζωή μου. Τα μαλλιά μου είναι λεπτά και είναι πολύ εύκολο να χάσουν τη δύναμη και τη λάμψη τους. Όποτε έχω πολλά events, για παράδειγμα, η χρήση των προϊόντων styling είναι καθημερινή και, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, κάποιες μέρες γίνεται κατάχρηση, γιατί επαναλαμβάνω την εφαρμογή των προϊόντων ξανά και ξανά. Ο Σεπτέμβριος ήταν ξεκάθαρα μία τέτοια περίοδος και ο Οκτώβριος με βρήκε να κοιτάζω τον καθρέφτη μου απορώντας  πόσο πιο αδύναμα μπορούν να γίνουν.

Το πρόβλημα, κατάλαβα ότι είχε φτάσει στο peak του, όταν μου είπε μία φίλη μου ότι δείχνω κουρασμένη –ενώ εγώ δεν ένιωθα έτσι. Σκέφτηκα ότι θα είναι η (κουρασμένη) εικόνα των μαλλιών μου που θα την παρασύρει και θα της δημιουργεί αυτή τη συνολική εντύπωση. Βέβαια, πρόσεξα ότι έριξε μία γρήγορη αλλά διερευνητική ματιά στο πρόσωπό μου, αλλά δεν έδωσα σημασία. Για την ακρίβεια, μετά το «Αλήθεια; Δεν είμαι.», προσπάθησα να αλλάξω και θέμα συζήτησης.

Εκείνη, όμως, ως φαρμακοποιός που είναι, πέρα από φίλη μου, επανήλθε στο θέμα λίγο αργότερα –αιφνιδιαστικά- και μου είπε πως αν την εμπιστεύομαι σαν φίλη, θέλει να την εμπιστευτώ και σαν φαρμακοποιό και να δοκιμάσω το Biosil. Μου εξήγησε ότι πρόκειται για συμπλήρωμα διατροφής, στην ουσία, και ότι με αυτό το προϊόν, η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει μία κάψουλα ή πέντε σταγόνες,  δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ), περνάει σε άλλο επίπεδο, χαρίζοντας όχι μόνο όψη υγείας και ευεξίας, αλλά νεότητας και ομορφιάς –βοηθάει, βλέπετε, την παραγωγή των 3 πιο πολύτιμων πρωτεϊνών: κολλαγόνο, ελαστίνη και κερατίνη.

Πώς γίνεται αυτό; Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Γίνεται, όπως μου εξήγησε, χάρη στο πατενταρισμένο συστατικό ch-OSA που βοηθά τον οργανισμό μας να δημιουργήσει με φυσικό τρόπο αυτές τις τόσο απαραίτητες πρωτεΐνες.

edit_img_0808

Η στιγμή που με έπεισε, όμως -και δεν έχει ιδέα γι’ αυτό- ήταν όταν, αφού μου εξήγησε πως το Biosil όχι μόνο δυναμώνει αλλά αυξάνει και την πυκνότητα των μαλλιών, μου πέταξε και το εξής: «Άσε που και η ελαστικότητα του δέρματός θα βελτιωθεί απίστευτα και τα νύχια σου, που έχω μήνες να τα δω χωρίς χρώμα πάνω τους, θα τα βοηθήσει πολύ η κερατίνη να εξακολουθήσουν να είναι δυνατά». Πείτε μου τώρα εσείς, αν θα απαντούσατε «Όχι» στην ερώτηση «Θα με εμπιστευτείς;» μετά από όλα αυτά που μου είχε πει. Φυσικά και είπα «Ναι» γιατί ένιωσα πως ανακάλυψα το απόλυτο μυστικό. Και φυσικά, θέλησα να το μοιραστώ αμέσως μαζί σας.

Θα επανέλθουμε στο θέμα. Για να μάθετε τα αποτελέσματα. Όλα θα σας τα πω κι ελπίζω να είναι όλα θετικά γιατί περιμένω όσο τίποτα να δω τα μαλλιά μου δυνατά και λαμπερά ξανά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.