ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Best Tips: Πώς δε θα ξεφλουδίζει το μανό σας;


TSVIGKOU

15 Οκτωβρίου 2016

Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Κακά τα ψέματα κορίτσια, όταν μας χαλάει ένα νύχι, χαλάει και η διάθεσή μας. Και φυσικά καμία δεν έχει μεριμνήσει να έχει μαζί της το βερνίκι νυχιών, να κάνει ένα μπάλωμα. Μην ανησυχείτε, το jenny.gr σας έχει τα καλύτερα tips για να αποφεύγετε το το ξεφλούδισμα του μανό.

Αρχικά θα πρέπει όταν ξεβάφετε τα νύχια σας, να αποφεύγετε προϊόντα που περιέχουν ασετόν, καθώς κάνει τα βερνίκια να φεύγουν πιοι γρήγορα. Όταν βάφετε τα νύχια σας, μην τα βρέχετε. Τα βρεγμένα νύχια είναι και μαλακά, με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζουν εύκολα. Επιπλέον προτιμήστε οι στρώσεις των βερνικιών σας να μην είναι πλούσιες. Περάστε δύο φορές το μανό στα νύχια σας, αλλά σε λεπτές στρώσεις για να μην ξεφλουδίσουν εύκολα. Τέλος, θωρακίστε το χρώμα βάφοντας το τελείωμα των νυχιών σας. Όταν κοιτάτε τα νύχια σας δηλαδή, θα πρέπει να βλέπετε μανό και όχι το νύχι σας.

[gallery-704892]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.