ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ποτέ ένα μακρύ, stiletto νύχι δε θα γίνει τόσο chic όσο ένα κοντό, τετραγωνισμένο!


TSVIGKOU

19 Δεκεμβρίου 2016

arora-bwaw1617-032.jpg

Οκ, δε λέω είναι sexy, είναι εντυπωσιακά και είναι ιδιαίτερα. Κομψά και διαχρονικά όμως δεν τα λες!
Ο λόγος φυσικά για τα μακριά, stiletto νύχια και όταν λέω μακριά δεν αναφέρομαι σε αυτά που ίσα προεξέχουν από το δέρμα. Αναφέρομαι σε αυτά που μας θυμίζουν κάτι από τη μάγισσα Ντε Σπελ, μυτερά και τεράστια. Βλέπετε, αυτή η οικογένεια ξέρει μόνο να λανσάρει περίεργες, εκκεντρικές και άκρως αισθησιακές τάσεις, τίποτα κομψό και διαχρονικό δε βρίσκει κανείς πάνω τους.


Απλό, καθημερινό airport look!

Δε λέω και εμένα μ'αρέσει η Khloe Kardashian και καμιά φορά πετάω και κανένα wow όταν τη βλέπω, αλλά αυτή είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ βαμμένη όπως ήμουν εγώ στο γάμο μου, φοράει ρούχα που αμφιβάλλω αν θα αγγίξω ποτέ εγώ στη ζωή μου-να τα φορέσω ούτε λόγος-και περπατάει στο σπίτι της με το 14ποντο-εγώ ίσα που ισορροπώ στο 12ποντο και πάντα έχω μαζί μου και μία μπαλαρίνα για αλλαγή.
Για να μην είμαι υπερβολική, σε επίσημες εμφανίσεις είναι εντυπωσιακό το μακρύ τετραγωνισμένο ή stiletto νύχι, αλλά στην καθημερινότητά μας δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και είναι κάποιες γυναίκες που μπορούν να το υποστηρίξουν-ευλογημένα πλάσματα, να τα λέμε και αυτά- σε γενικές γραμμές όμως, η μέση Ελληνίδα δεν ανήκει εκεί. Γι αυτό κορίτσια μου το νυχάκι ίσα-ίσα να προεξέχει από το δέρμα, αφήστε τις υπερβολές για την καθημερινότητα, κάντε τη διαφορά τα Χριστούγεννα-αυτή την εβδομάδα δηλαδή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.