ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Υποκλινόμαστε στη διαχρονική αξία του κλασσικού κότσου


TSVIGKOU

28 Δεκεμβρίου 2016

altuzarra-bss15-110.jpg

Επιλέγω πάντα να αφήνω ελεύθερα τα μαλλιά μου, ακολουθώντας τις τάσεις της ομορφιάς που κάθε χρόνο σαφώς είναι διαφορετικές. Από την άλλη η αδερφή μου, σχεδόν σε κάθε επίσημη εμφάνισή της αλλά και στην καθημερινότητά της επιλέγει το συγκεκριμένο χτένισμα. Χωρίς να δίνει όγκο, να προσθέτει πλεξίδες και γενικότερα να κάνει περίτεχνα σχέδια στα μαλλιά της κάνει έναν απλό, κλασσικό, αυστηρό κότσο και το συνδυάζει ανάλογα με το ντύσιμό της με το κατάλληλο μακιγιάζ.
Κάνοντας σύγκριση ανάμεσα σε εμένα και στην αδερφή μου, κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες συνειδητοποίησα ότι εκείνη έχει πάντα ένα κλασσικό και διαχρονικό χτένισμα, εν αντιθέση με εμένα που σε πολλές φωτογραφίες αναρωτιέμαι γιατί είχα επιλέξει αυτό το χτένισμα.
Βλέπετε είναι ωραίο και εντυπωσιακό να ακολουθούμε τις τάσεις στην ομορφιά ή στο ρούχο, ωστόσο η διαχρονικότητα που έχει μία κλασσική επιλογή είναι ανεκτίμητη και την συνειδητοποιούμαι μόνο σε βάθος χρόνου.

[gallery-716001]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.