ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τεχνητά νύχια: να τα βάλουμε ή όχι;


TSVIGKOU

19 Ιανουαρίου 2017

Τεχνητά νύχια: να τα βάλουμε ή όχι;

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα και στο 2017, όπου δε θέλουμε και δε μας αρέσουν τα ψεύτικα, τεχνητά νύχια. Άλλωστε γιατί να τα κάνετε; Για να έχετε μακριά τετραγωνισμένα ή stilletto nails;
Να σας θυμίσω όλα όσα σας είχα πει για τα μυτερά νύχια και πολλές είχατε συμφωνήσει μαζί μου, ότι "Ποτέ ένα μακρύ, stiletto νύχι δε θα γίνει τόσο chic όσο ένα κοντό, τετραγωνισμένο!"

Άρα ποιος ο λόγος να βάλετε ψεύτικα νύχια. Αν μπορούμε να δώσουμε μία δικαιολογία, τότε αυτή είναι μόνο για όσες γυναίκες έχουν τρομερά κοντά νύχια και δεν μπορούν να περιμένουν να έρθουν σε ένα φυσιολογικό μάκρος. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να δεχτούμε τεχνητά νύχια, των οποίων όμως το μάκρος, δε θυμίζει την Khloe Kardashian ή την Jennifer Lopez.

Σε αυτό το σημείο δε θέλω να σχολιάσω το γαμψοειδές σχήμα των νυχιών της (Yuk, που λένε και οι Αμερικάνοι)!

Επανερχόμαστε λοιπόν στην αρχική μας άποψη και κλείνουμε αυτό το θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι τα τεχνητά νύχια δεν είναι καν ξεπερασμένα. Κατά την άποψή μου, ποτέ δεν ήταν της μόδας και ποτέ δεν ήταν κολακευτικά για το γυναικείο στιλ. 
Το παν σε μία γυναίκα και ίσως το πιο δύσκολο, είναι να διατηρεί την κομψότητά της και αυτή κρίνεται στις λεπτομέρειες (τα νύχια που έχουμε, είναι μία από αυτές). Μπορούμε να ανεχτούμε τα πιο περίεργα μεταλλικά, με glitter χρώματα-κάποιες γυναίκες τα υποστηρίζουν άψογα-όμως τα τεχνητά νύχια δε θέλουμε να τα βλέπουμε μπροστά μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.