ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair Dusting: Το κούρεμα, με το οποίο δε χάνουμε μάκρος και διατηρούμε τα μαλλιά υγιή


21 Ιανουαρίου 2017

dkny-bss16-078.jpg

Κι όμως υπάρχει ο τρόπος με τον οποίο τα μαλλιά κουρεύονται, φεύγει η ψαλίδα και μαντέψτε...δε χάνεται ούτε ένας πόντος από το μάκρος, δε συζητάμε καν για δάχτυλο.
Το όνομα αυτού του κουρέματος είναι "hair dusting," και η τεχνική αυτή ξεκίνησε από το μακρινό L.A. και τον hairstylist Sal Salcedo. 

"To Hair dusting είναι μία τεχνική, με την οποία δε χάνεται το μάκρος των μαλλιών σας, αλλά απομακρύνονται μόνο οι τρίχες που έχουν φθορά. Αυτό γίνεται, με το ψαλίδισμα της άκρης κάθε τρίχας. Σκεφτείτε σα να απομακρύνετε το χνούδι από τα ρούχα σας. Θέλετε να καθαρίσετε την τρίχα όσο καλύτερα γίνεται, απομακρύνοντας την ψαλίδα, για να επιτρέψετε στα μαλλιά σας να μακρύνουν και να είναι υγιή" έχει αναφέρει ο Sal Salcedo, σε συνέντευξή του στο refinery29.

Και αν έχετε απορία για το πώς γίνεται,  δείτε τα βίντεο που κυκλοφορούν στο instagram. 
 


Θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα απαιτεί περισσότερο χρόνο, σε σχέση με ένα συνηθισμένο και σίγουρα θα πρέπει να σας το κάνει κάποιος hair expert.
 


Πολύ χαιρόμαστε για τα προοδευτικά βήματα της κομμωτικής. Μπράβο και πάλι μπράβο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.