ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό που κάνει μία loose ponytail να δείχνει τέλεια


TSVIGKOU

28 Ιανουαρίου 2017

1991-le-21eme-adam-katz-sinding-dries-van-noten-paris-fashion-week-fall-winter-2012-2013-new-york-city-street-style-fashion-blog-21e6828-920x612.jpg

Επιλέξτε το συγκεκριμένο χτένισμα για το πρωινό, αθλητικό στιλ σας ή για ένα επίσημο office look και μία βραδινή σας έξοδο. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ -μαργαριτάρια στα αυτιά σας, αθλητικό κασκόλ στο λαιμό σας, ακόμα και το λάστιχο που θα πιάσετε τα μαλλιά σας - το συγκεκριμένο χτένισμα, θα αποκτήσει στιλ.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ίσως χρειαστεί να ξαναπιάσετε τα μαλλιά σας, να θυμάστε όμως ότι δεν πρέπει να κάνετε σφιχτή την αλογοουρά και πρέπει να πιάνετε τα μαλλιά χαμηλά.

[gallery-716183]

Τα απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά οφείλουν να είναι στόχος κάθε γυναίκας έτσι κι αλλιώς, όχι απλώς ένα βήμα ενός συγκεκριμένου χτενίσματος. Φροντίζοντας λίγο παραπάνω τα μαλλιά μας και προσέχοντας τα προϊόντα που χρησιμοποιούμαι μπορούμε να έχουμε λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Τρεις συμβουλές που θα σώσουν τα μαλλιά σας

Μέρος της ομορφιάς σας είναι τα απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά, μην τα αμελείτε!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.