ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται ειδική περιποίηση


TSVIGKOU

15 Ιουνίου 2017

hair.jpg

Οι ειδικοί συχνά περιγράφουν τα βαμμένα μαλλιά και ως ταλαιπωρημένα. Αυτό στηρίζεται στο γεγονός ότι οι βαφές τα ταλαιπωρούν και τα φθείρουν, συχνά παρατηρούμε λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες για παράδειγμα. Επιπλέον τα βαμμένα μαλλιά δεν είναι απαλά και λαμπερά όπως είναι συνήθως τα φυσικά.
Με τη σωστή περιποίηση και την επιλογή εξειδικευμένων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες, θα παρατηρήσετε ότι το χρώμα πλέον δε θα αλλοιώνεται και παράλληλα η τρίχα θα παραμείνει λαμπερή και υγιής ακριβώς όπως είναι στα φυσικά μαλλιά.

Το "ELVIVE COLOR VIVE", από τη L'Oreal Paris είναι ειδικά σχεδιασμένο για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες. Θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά σε βάθος, μεταμορφώνει άμεσα την υφή τους, και χαρίζει απίστευτή απαλότητα και έντονη λάμψη. Δε χρειάζεται να περιμένετε, μετά την εφαρμογή του, ξεβγάλετε αμέσως τα μαλλιά σας και απολαύστε ορατά αποτελέσματα.

Για μία ολοκληρωμένη θεραπεία δοκιμάστε και τη μάσκα, "ELVIVE ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ 5", της ίδιας σειράς, η οποία περιέχει μία σύνθεση με Προ-Κερατίνη και Ceramide για επανασύσταση στη δομή και την επιφάνεια της τρίχας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.